Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 13.
  • Akció
Link másolása
Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.

A konzolos szférában nehéz nyomot tartani az Xbox Game Pass vagy a PlayStation Plus ütemével, a PC-s és felhős piacon azonban igenis van helye az olyan havidíjas szolgáltatásoknak, mint amilyen a Ubisoft+. A játékkatalógusban megtalálhatjuk a kiadó-fejlesztő legjelentősebb címeit, és habár a lista eddig is igen hosszú volt, a franciák láthatóan úgy döntöttek, hogy a legnagyobb saját frencsájzaik mellett nem árt, ha megszórják pár kisebb külsős címmel is a katalógust.

Habár pár hónapja már két játék, a The Last Friend és az A Normal Lost Phone hozzácsapódott a játéklistához, a Ubisoft most az Astrologaster, az Evan's Ramins, a Fell Seal: Arbiter's Mark és a Lake című független fejlesztéseket is hozzáadta a könyvtárhoz. A vállalat ígéretei szerint mostantól rendszeresen érkeznek majd az újabb indie címek, melyek minimum hat hónapra csatlakozhatnak a Ubisoft+ csomagjához.

Végezetül pedig egy kis emlékeztető: a Ubisoft+ jelenleg teljesen ingyenesen kipróbálható PC-n, Google Stadián és Amazon Lunán. Az akció egészen október 10-ig tart, így bőven van időtök arra, hogy végiglapozzátok a katalógust, és még az egyik Assassin's Creed végére is elérhettek viszonylag kényelmes tempóban.

1.
1.
crytek
Csinálhatnának saját szerverparkot és ők is nyomhatnák a felhőt az király volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...