TGA 2018: Kitárta kapuit az Epic Games Store

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 7.
  • Hír
A hét eleji bejelentést követően máris elstartolt az Epic Games digitális boltja. A kapunyitás hírét a The Game Awards keretében kürtölte világgá a Fortnite fejlesztője. Külön öröm, hogy kéthetente ingyenes játékot kapunk majd.

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, az Epic Games saját digitális boltot nyit PC-n a Steam és az Origin mintájára, a hivatalos indulás hírét az idei The Game Awardson jelentették be. A kínálat jelenleg eléggé szűkös, de hamarosan még több játékkal bővül a lista.

Már most megvásárolható az Ashen, a Hello Neighbor: Hide and Seek, és a Supergiant frissen bejelentett címe, a Hades. Azonban hamarosan befut a Darksiders III, a The Pathless, a World War Z, az Outer Wilds és a korábban PlayStation-exkluzív, a Journey!

Igencsak vonzó ajánlat, hogy az Epic Games Store-ban kéthetente egy-egy ingyenes játékot is letölthetünk. Az első két cím a Subnautica (december 14-27.), valamint a Super Meat Boy (december 28. és január 10. között).

Ezek is érdekelhetnek

6.
bulkin
Mondjuk 14-e van (már náluk is), a free meg még coming soon :)
5.
Nyarlako
#4: Nekem annyira nem mert minden barátom steamen van és ott gyüjtöm az achikat is, ott vannak a community fórumok , és nem hiányzik a bloatware a gépre ahogyan a 600. account se.
Origint is hiába kapcsolod ki még feladatkezelöben kell kilöni a "véletlenül" továbbra is futó processeket.
Az ingyen játékok meg 95%ban olyanok hogy a kutyának se kell ami meg éri is valamit az akit érdekelt már rég megvette.
4.
Stranger
Hogy is szokták itt mondani... A konkurencia csak nekünk jó, mert versenyt szül. Majd jön a Steam exkluzív Half Life 3, plusz ezrével dobálják mind2 platformon az ingyen gémeket.

Nekem mint PC-s felhasználónak teljesen mind1, hogy min keresztül indul el a játék...
3.
Nyarlako
#2: Menjenek, úgyis túl sok van Steamen és alig látni tölük néha az igazi indie remekmüveket.
AAA fronton meg nem is baj hogy otthagyta a legalja a Steamet, EA, Activision, Bethesda is úton vannak a pokolba.
Az Epic meg amúgy is menjen a francba hogy lelötték az UT4et, de ez már amúgy sem az a csapat csak a Tencent csicskásai.
2.
crytek
#1: Dehogy megy.. Ingyen gamekeért menbek majd az emberek.. + biztos lesz sok indie hulladék aki a steam 30% helyett a 12%-os sarcot választja sőt emiatt el fognak szaporosni az ue4et használó hulladékok is mert arra még van kedvezmény...
1.
Nyarlako
Ránéztem hát nagyon fapados. Community funkciók sincsenek és nem is lesznek ahogyan user review-k se mert az toxic.
Amikor vége a Fortnite láznak megy a süllyesztöbe a Discord store mellé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...