TGA 2018: Kitárta kapuit az Epic Games Store

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 7.
  • Hír
Link másolása
A hét eleji bejelentést követően máris elstartolt az Epic Games digitális boltja. A kapunyitás hírét a The Game Awards keretében kürtölte világgá a Fortnite fejlesztője. Külön öröm, hogy kéthetente ingyenes játékot kapunk majd.

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, az Epic Games saját digitális boltot nyit PC-n a Steam és az Origin mintájára, a hivatalos indulás hírét az idei The Game Awardson jelentették be. A kínálat jelenleg eléggé szűkös, de hamarosan még több játékkal bővül a lista.

Már most megvásárolható az Ashen, a Hello Neighbor: Hide and Seek, és a Supergiant frissen bejelentett címe, a Hades. Azonban hamarosan befut a Darksiders III, a The Pathless, a World War Z, az Outer Wilds és a korábban PlayStation-exkluzív, a Journey!

Igencsak vonzó ajánlat, hogy az Epic Games Store-ban kéthetente egy-egy ingyenes játékot is letölthetünk. Az első két cím a Subnautica (december 14-27.), valamint a Super Meat Boy (december 28. és január 10. között).

6.
6.
bulkin
Mondjuk 14-e van (már náluk is), a free meg még coming soon :)
4.
4.
Stranger
Hogy is szokták itt mondani... A konkurencia csak nekünk jó, mert versenyt szül. Majd jön a Steam exkluzív Half Life 3, plusz ezrével dobálják mind2 platformon az ingyen gémeket.

Nekem mint PC-s felhasználónak teljesen mind1, hogy min keresztül indul el a játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...