Game of Thrones: Episode 5 - A Nest of Vipers Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Hamarosan a végéhez ér a Telltale-féle Game of Thrones-sorozat.
Típus: Fantasy, Kalandjáték

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.

Budapesten is lesz Trónok Harca Live koncert

Jövőre már májusban beköszönt a tél, a tavaly útjára indított Trónok Harca Live koncertsorozat ugyanis az észak-amerikai helyszínek mellett 2018-ban Európában, köztük Budapesten is tiszteletét teszi, méghozzá Ramin Djawadi vezényletével.

Megérkezett a Trónok harca új évadának a teasere

Áprilisban végre visszatér a Trónok harca-sorozat, melyhez most befutott a beígért teaser trailer. A hatodik évad érdekessége, hogy a történet már az eddig megjelent könyvek után játszódik.

Képek a Trónok harca új évadából

A kötelező téli szünet után egyre több sorozat tér vissza a régi kerékvágásba, és bár a Trónok harca hatodik évadára még várnunk kell egy kicsit, az HBO folyamatosan teaseli a folytatást. Spoilerveszély!

Képeken a Game of Thrones fináléja

A Telltale Games közzétett néhány screenshotot a Game of Thrones évadfináléjából. A The Ice Dragon címre keresztelt epizód egészen pontosan november 17-én debütál, a dobozos verzióval egy napon.

Ingyenes lett a Game of Thrones - Iron from Ice

A Telltale hivatalosan is megerősítette, hogy november 17-én mutatkozik be a hatrészesre szabdalt Game of Thrones záró része, a The Ice Dragon. Időközben az első rész, az Iron from Ice ingyenesen letölthető lett.

Game of Thrones: E5 - A Nest of Vipers teszt

A Trónok harca-tévésorozatnál ökölszabály, hogy az évad utolsó előtti epizódja a legjobb rész. A Telltale most érkezett el ide, sajnos azonban csak átlagos teljesítményre futotta tőlük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, de ezúttal is letölthető címekkel és megkésett portokkal kell beérnünk elsősorban. A film- és képregénykedvelők az Ant-Man hazai premierjének örülhetnek még.

Game of Thrones: Episode 5 - megjött a trailer is

Ha a reggelidet a Game of Thrones ötödik részének screenshotjaival fogyasztottad, akkor a vacsora mellé az új epizód előzetesét ajánljuk. Az biztos, hogy hőseinknek lesz néhány kellemetlen pillanata.

Képeken a Game of Thrones - Episode 5

A Telltale a Twitteren jelentett be, hamarosan friss részletek látnak napvilágot a Game of Thrones-sorozat következő, ötödik epizódjáról. Addig nézzétek meg a friss, ropogós képeket!