Headlander PC

A Double Fine retro-futurisztikus metroidvaniája.
Típus: 2D-s, metroidvania, retro-futurisztikus

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha még javában benne vagyunk a nyári uborkaszezonban, lesz néhány érdekes megjelenés. Jön a Double Fine új játéka, a Headlander, és megkapjuk a We Happy Few korai változatát.

Headlander - hamarosan futhatsz a fejed után

Az Adult Swim és a Double Fine megerősítette, hogy legújabb akció-platformerük, a Headlander július 26-án kerül boltokba, a korábban már beharangozott két platformon, PC-n és PlayStation 4-en.

E3 2016: Újra felbukkant a Double Fine új játéka

Tavaly december óta teljesen eltűnt a Double Fine augusztusban bejelentett új játéka, a metroidvania stílusú Headlander. Szerencsére az E3-on már ott a játék, így masszív bemutatókat tudunk mutatni róla.

Headlander - mozgásban a Double Fine új játéka

Az IGN a Brütal Legend és a Broken Age korábbi művészeti vezetőjével, Lee Pettyvel együtt próbálta ki a Double Fine egyik legújabb játékát, a Headlandert. Tizenegy percnyi gameplay következik.

Három bejelentéssel is készült a Double Fine

A PSX-en kiderült, hogy a Grim Fandango után egy másik LucasArts-klasszikust is remasterel a Double Fine csapata. Érkezik a Full Thottle HD, illetve kapunk egy Psychonauts VR-játékot is - és ez még nem minden!

Ismét mozog a Headlander

Az biztos, hogy elborult ötletekből nincs hiány a Double Fine-nál. A csapat nemrégiben leplezte el a Headlander című metroidvania stílusú játékát, melyben egy olyan fejet irányítunk, amely képes más testekhez csatlakozni.

Headlander - bemutatkozik a Double Fine új játéka

Tim Schafer stúdiója lerántotta a leplet a készülő új alkotásáról, a Headlanderről, amely egy 2D-s, retro-futurisztikus metroidvania lesz, nem kevés humorral. A játékot a '70-es évek elborult sci-fijei ihlették.