A Psychonauts 2 a Double Fine eddigi legsikeresebb játéka

  • Írta: szlav
  • 2022. május 3.
  • Biznisz
Link másolása
Sokat kellett várnunk a Psychonauts folytatására, de Tim Schafer bandája nem okozott csalódást. A Psychonauts 2-t a kritikusok és a játékosok is imádták, ráadásul az új rész hamar a Double Fine legnagyobb bestsellere lett.

Tavaly nyáron tizenhat év várakozás után érkezett meg a Psychonauts 2, de nem hiába! Raz legújabb észbontó kalandja a legendás Double Fine egyik legnagyszerűbb munkája lett, ezt pedig szerencsére nem csak az értékelések és a sorra bezsebelt díjak, de az eladások is bizonyítják.

Habár konkrét adatokat nem tett közzé a csapat, igen beszédes Lisette Titre-Montgomery tweet-sorozata, melyben a stúdiót maga mögött hagyó fejlesztő a játék érdemeit sorolja fel. A Psychonauts 2 művészeti igazgatója számba vette a nagyszerű akció-platformer díjait és jelöléseit a DICE Awards, a The Game Awards, a Golden Joystick, a The New York Game Awards és a BAFTA gáláin, majd megemlítette azt is, hogy a Psychonauts 2 lett a Double Fine eddigi legjobbra értékelt és legjobban fogyó játéka.

Ahogy azt említettük, ebből pontos adatokra nehéz lenne vonatkoztatni, azt azonban elkönyvelhetjük, hogy a folytatás maga mögött hagyta az eredeti Psychonauts eladásait - az első rész 1,7 millió példányban kelt el, s így volt a stúdió eddigi listavezetője. Érdemes továbbá megemlíteni, hogy a Psychonauts 2 már a premier napján az Xbox Game Pass kínálatában startolt, azt azonban nem tudni, hogy ez miként befolyásolhatta az eladásokat.

2.
2.
Parano1d
Egy Brütal Legend reamake-nek, vagy folytatásnak jobban örülnék.
1.
1.
Darksiders84
Ps-re jöhetne dobozosan vagy az új Ps+ ba bekerülhetne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...