The Flame in the Flood MAC, PC, XBOXONE

Újabb sikeres Kickstarter-projekt, amit ezúttal a The Molasses Flood jegyez. A The Flame in the Flood egy rougelike túlélő kaland lesz.
Típus:

Ingyen behúzhatod a The Flame in the Floodot

Mára is jutott egy ingyenes játék! A Humble Store jóvoltából a The Molasses Flood felülnézetes túlélőjátékát töltheted le térítésmentesen május 12-ig. Egy árvízzel sújtott környezetben kell életben maradnunk benne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk az októbert, egy percet sem pihenünk! A héten visszatérünk Középföldére, és Sebastian Castellanos nyomozót is elkísérjük egy beteg kirándulásra.

Xbox Game Pass - ezekkel bővül júliusban a lista

A Microsoft elhintette, hogy milyen játékokkal bővül júliusban az Xbox Game Pass felhozatala. Jön a Dead Island: Definitive Edition és Resident Evil 6 is, ráadásul minden Payday 2-kiegészítőt 25 százalékkal olcsóbban szerezhetünk meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Eddig volt idő pihenésre, a héten elkezdenek potyogni a játékmegjelenések. Kapásból egy PS4-exkluzívval indítjuk a hetet, de a Nintendo 3DS-tulajoknak is jut egy kis nyalánkság a következő napokra.

PlayStation 4-re is jön a The Flame in the Flood

A Molasses Flood megerősítette, hogy a Kickstarteren sikerrel megfuttatott rougelike játékuk, a The Flame in the Flood a következő hónapban PlayStation 4-en is elérhető lesz.

The Flame in the Flood teszt

Scout és hűséges társa, Aesop egy, az Everglades nemzeti parkról, a Mississippi deltájáról és Louisiana mocsaras területeiről mintázott, szegény és kihalt amerikai vidéken igyekszik napról napra élni. Így találj kiutat ebből a helyzetből.

The Flame in the Flood - premierhez trailer dukál

A sikeresen zárult Kickstarter-kampány, majd az Early Access-tesztszakaszt követően ma végre befutott a The Molasses Flood túlélőjátékának, a The Flame in the Floodnak a teljes változata, amihez egy trailert is kaptunk.

Túlélési tippek a The Flame in the Floodhoz

A BioShock-veteránokat foglalkoztató The Molasses Flood roguelike túlélőjátékára érdemes figyelni, elvégre egészen összetett címről van szó. A vadászás és a gyűjtögetés mellett most a tutajozás rejtelmeivel ismerkedhettek meg.

Két hét múlva jön a The Flame in the Flood

Pontos megjelenési dátumot kapott a The Flame in the Flood végleges változata, mely PC mellett Xbox One-ra is meg fog jelenni. A játék egy rougelike túlélőszimulátor, melyet a The Molasses Flood fejlesztett.

The Flame in the Flood játékmenet-ízelítő

Közel kétperces játékbemutatóval jelentkezett a többek között volt Irrational Games-fejlesztőkből álló The Molasses Flood Kickstarter-játéka, a The Flame in the Flood.