Matterfall PS4

Oldalnézetes lövöldét hegesztett PS4-re a Housemarque.

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.

Csalódott, és stílust vált a Nex Machina-csapat

A Nex Machinát is jegyző Housemarque több mint húsz éve szállít játéktermi ihletésű címeket. Az üzlet viszont a kritikai siker ellenére sem megy, ezért úgy döntöttek, hogy stílust váltanak.

Matterfall teszt

Fortuna Cityt, Hydroponicsot és Matter Minest jelenleg egy intelligens anyag irányította robotsereg tartja a fennhatósága alatt, de már nem sokáig. Jön Avalon Darrow, aki magára ölti dögös szerelését, és kezébe veszi az emberiség sorsát.

Kulisszák mögött a Matterfall

A Resogunt és a Super Stardust Ultrát is jegyző Housemarque csapata elérhetővé tette legújabb, ebben a hónapban megjelenő twin-stick shooterének, a Matterfallnak a fejlesztői naplóját, amiben a készítők a játék főbb elemeiről mesélnek.

Matterfall - nyolc perc a Housemarque új játékából

Megállíthatatlanul menetel előre a twin-stick shooterek nagymestere, a finn Housemarque. A csapat legújabb játéka egy oldalnézetes sci-fi shooter lesz, most egy fejlesztői kommentárral megspékelt gameplayt mutatunk róla.

E3 2017: Matterfall - mozgásban az új Mega Man

A Resogunt és az Alienationt is jegyző Housemarque legújabb játéka a Mega Man-korszakot idézi meg, csak modernebb, tempósabb és akciódúsabb körítéssel. A Crysis-jelmezbe bújtatott főhősünkkel augusztusban vághatunk neki a kalandnak.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.

E3 2017: Augusztus közepén jön a Matterfall

A Housemarque sci-fi környezetben játszódó oldalnézetes twin-stick shootere augusztus közepén landol PS4-en - tudtuk meg a Sony E3-as konferenciája apropóján. Ádáz harcok várnak ránk az előzetesben.

Matterfall - új játék a Housemarque-tól

Az új címek bejelentésének sorát a Matterfall nevű játék nyitotta, ami első ránézésre valamilyen akciódús shooter lesz. Ismerve a Housemarque-ot, valószínűleg valamilyen arcade anyagról van szó.