Valentino Rossi: The Game PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A 2016-os MotoGP-játék Valentino Rossi nevével fémjelezve jelent meg.
Típus: Motorverseny

Valentino Rossi: The Game teszt

Valentino Rossi. A doktor. A világ valaha volt legjobb motorversenyzője, kilencszeres Grand Prix-győztes, harminckilencszeres rekorder, a Movistar Yamaha 46-os számú versenyzője. És az idei MotoGP-játék hivatalos arca.

Először mozog a Valentino Rossi: The Game

A Doctornak becézett olasz klasszis saját videojátékot kap júliusban, de a Milestone csapata nem kapkodta el az első képsorok közzétételét. Az anyag a "legteljesebb MotoGP-játékként" aposztrofálja magát. Csekk az első trailert!

Már tudjuk, mikor jön a Valentino Rossi-játék

Napra pontos megjelenési dátumot és egy új trailert is kapott a Valentino Rossi - The Game, ami a Sébastien Loeb Rally EVO-t is jegyző Milestone-nál készül. Remélhetőleg ezúttal jobb játékot sikerül összehozni.

Így szerepelhetsz a Valentino Rossi - The Game-ben

Nemrég jelentette be a Milestone a Valentino Rossi - The Game-et, melyben a híres versenyző karrierjét izgulhatjuk végig. A fejlesztőcsapat most lehetőséget ad a rajongóknak, hogy ők is kapjanak egy kisebb szerepet a játékban.

Valentino Rossi - The Game bejelentés

Jövőre elhagyja a MotoGP 16 címet a Milestone, és a kilencszeres olasz MotoGP-bajnok, Valentino Rossi nevével fog megjelenni a játék. A címben a szokásos kontentek mellett a bajnok karrierjét is végigkövethetjük majd.