Bound PS4

A Sony Santa Monica és a Plastic Studios platformjátéka.
Típus: Platform

Megvannak a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony leleplezte a PlayStation Plus novemberi játékait, amelyek szűk egy hét múlva élesednek, egészen pontosan november 7-től tölthetjük le őket. Addig még az októberi kínálatból lehet szemezgetni.

Bound teszt

A Bound több szeretne lenni a Journey-nél, miközben több türelmet követel meg a játékostól is. A bevállalós ötlet ellenére így mégis az a verdikt, hogy a kevesebb néha több. Szóval értitek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl vagyunk a hónap első kiemelt megjelenésén, nézzük, mi jóval folytatódik ez a hónap! Örülhetnek a Forma 1-rajongók, folytatódik a Ubisoft furcsa platformere, és a PS4-esek is kapnak egy exkluzívot.

E3 2016: Friss képsorok a Boundról

A Sony Santa Monica és Plastic Studios platformjátéka meglehetősen egyedi vizuális stílust képvisel, a srácok emellett még a történetmesélésre is rágyúrnak. Új trailert kaptunk a Boundról.

Bound - íme, a Sony Santa Monica platformere

A God of War fejlesztője nem várt a hétvégi PlayStation Experience-re, már most leleplezte legújabb játékát, amely egy hamisítatlan platformer lesz. A fejlesztés oroszlánrészet a Plastic Studios végzi.

Új teaserek jöttek a héten várható bejelentésekhez

Sűrűnek ígérkezik a The Game Awards és a PlayStation Experience programja is, a szervezők folyamatosan csepegtetik a teasereket a várható bejelentésekkel kapcsolatban. Összeszedtünk belőlük egy újabb csokrot.