Rez Infinite PC, PS4

Visszatért a Rez.

Így fest a PlayStation VR2 teljes nyitókínálata

Március végéig több mint 30 játék érkezik a Sony újgenerációs VR-headsetjéhez, a PS VR2-höz, köztük pár visszatérő nagyágyú is. Lássuk a teljes listát!

Már tölthetőek a Play at Home új ajándékjátékai

Amennyiben esetleg valaki elfelejtette volna, akkor most szólunk, hogy már reggel óta tölthető a Play at Home kezdeményezésben helyet foglaló kilenc indie játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt.

Ingyenes lesz a Horizon Zero Dawn a jövő hónapban

Nem lassít a Sony a Play at Home kezdeményezését illetően, hiszen a következő hónapban nemcsak a Horzion Zero Dawn: Complete Editiont adja majd ingyen a PlayStation-tulajoknak, de mellé csomagol még kilenc kisebb címet is.

PC-re is megjelent a Rez Infinite

Meglepetést kaptak a PC-s játékosok, tegnap este számítógépekre is kiadták a Rez Infinite-et, pedig erre semmi előzetes jel nem utalt. A port a játék eddigi legszebb változata, és természetesen a főbb VR-szemüvegeket is támogatja.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Rez Infinite - bemutatkozik az új pálya

Tetsuya Mizuguchi már a Rez Infinite bejelentésekor elhintette, hogy egy új pályát is hozzácsap majd a Rez újrakiadásához, az Area X-et viszont azóta sem mutogatta túl sokat. Hiánypótló előzetes következik tehát.

A PlayStation VR nyitócíme lesz a Rez Infinite

Most, hogy az E3 pora leült, az Enhance Games végre bejelentette a Rez Infinite napra pontos megjelenési dátumát. Tetsuya Mizuguchi klasszikusának új kiadása a PlayStation VR startjakor landol a boltokban.

PlayStation 4-en tér vissza a Rez

Tetsuya Mizuguchi klasszikusa új kiadást kap, a PlayStation 4-változat ráadásul a PlayStation VR szemüveggel is játszható lesz. A Rez Infinite-et maga Mizuguchi demózta a PlayStation Experience-en.