The Climb PC

Sziklamászós VR-játék a Crytektől.
1525356000

CryEngine-játékok az új Humble Bundle-ben

Hatalmas akciókkal találkozhatunk a Humble CryEngine Bundle keretein belül. A csomag egyszerre próbál csalogató lenni a játékosok és a játékfejlesztők számára, ugyanis a számos CryEngine-nel készített játékon túl Asset Packokat is kínál.
1481994043

Megszólalt a Denuvo a DOOM kapcsán

Az utóbbi hetekben egyre több hír érkezett arról, hogy több játékból is eltávolították a Denuvót. A Kotaku rákérdezett a technológia osztrák fejlesztőjénél, hogy pontosan mi az oka ennek a trendnek, a cég pedig egyszerű válasszal rukkolt elő.
1481548140

Újabb játék lett Denuvo-mentes

Míg az év első felében a Denuvo sikersztorijáról cikkeztünk, most a rossz hírek kerülnek előtérbe: rövid időn belül már a harmadik játékról derül ki, hogy eltávolították belőle az osztrák fejlesztésű technológiát.
1481124631

The Climb - irány a fagyos észak!

Ingyenes DLC-vel bővült a Crytek sziklamászó VR-játéka, a The Climb. A North expanzióban Izlandra és az északi sarkkörre látogatunk, hogy meghódítsunk pár magaslatot. A cím már támogatja az Oculus Touchot is.
1461909603

Megjelent a Crytek sziklamászós VR-játéka

Abban egyetérthetünk, hogy a The Climb gyönyörűen néz ki, elvégre a CryEngine legfrissebb verziója dübörög alatta. Viszont ha tériszonyod van, mindenképp kerüld el, mert a magasságoktól szédülni fogsz.
1458723600

The Climb - a hegymászás kihívásai

Megérkezett a Crytek fejlesztésében készülő, Oculus Rift-exkluzív The Climb második videónaplója. A készítők ebben a fantasztikus látvány megvalósításával kapcsolatos nehézségekről mesélnek.
1458223231

GDC 2016: The Climb - mászás az Alpokban

A Crytek Oculus Rift-exkluzív sziklamászós játékában az Alpok meredek hegyein is felkapaszkodhatunk. A GDC örömére új előzetessel jelentkeztek a srácok - az élménybe még a gyomrunk is beleremeg.
1454850000

The Climb - videónaplón a sziklamászós VR-játék

Megkapta első fejlesztői videónaplóját a Crytek fal- és sziklamászós VR-játéka, a The Climb. Az első részben az alapokkal ismerkedhetünk meg, beleértve a játék és a fejlesztés alapjait.
1450200631

The Climb - sziklamászós VR-játék a Crytektől

Eddig nem sok ehhez hasonló játék készült, így a Crytek azon túl, hogy VR-címként álmodta meg a The Climb című anyagot, a sziklamászás témakörét is feldolgozza. Naná, hogy a CryEngine-nel.