Dead by Daylight PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
1664206143

Úgy tűnik, hogy a For Honor is tiszteletét teszi Dead by Daylightban

Nagyon úgy fest, hogy hamarosan a Ubisoft kardozós játéka, a For Honor is vendégeskedik majd a Dead by Daylight világában.
1661878557

Megjelent a Dead by Daylight - Resident Evil: Project W

Végre hivatalosan is megjelent a Dead by Daylight következő Resident Evil témájú kiegészítője, a Project W.
1660150839

Ezek a játékok kerülnek be a PlayStation Plus játékkatalógusába augusztusban

A Sony az ígéreteinek eleget téve minden hónapban bővíti a magasabb PlayStation Plus-előfizetési szintekkel elérhető játékkatalógust. Nézzük meg, milyen játékok kerülnek be ebben a hónapban!
1659598180

Íme, a Dead by Daylight új Resident Evil-tartalmai

A szivárgásoknak megfelelően végre hivatalosan is lehullt a lepel a Dead by Daylight legújabb Resident Evil témájú kiegészítőjéről, a Project W-ről.
1659283380

Dead by Daylight - szivárognak az új Resident Evil-tartalmak

A Dead by Daylight híresen sok crossover-eseményt tudhat maga mögött, annyit, hogy a jelek szerint körbe is értek a fejlesztők: a közeljövőben ismét Resident Evil-tartalmak érkeznek a játékhoz.
1652862600

Dead by Daylight - újabb Resident Evil-crossover és randiszimulátor is jön

A Dead by Daylight újdonságai továbbra sem állnak meg, ezekből kaphattunk egy kis ízelítőt tegnap. Közeleg a legújabb fejezet, még idén kapunk egy Resident Evil-crossovert, és egy randiszimulátorral is bővül a horroruniverzum.
1646823600

A körről szól a Dead by Daylight új fejezete

Egy újabb népszerű horrorfranchise erősíti a Dead by Daylight repertoárját. A Sadako Rising című fejezettel A kör (Ringu) tévéképernyőn keresztül gyilkoló szelleme és egy új túlélő is csatlakozik a félelmetes hajszához.
1641207600

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.
1639573200

A Kör is csatlakozik a Dead by Daylight világához

Freddy Krueger, Michael Myers és Ghostface után újabb horrorikon léphet az Entitás végrehajtójának szerepébe, amikor a Dead by Daylightban kezdetét veszi a következő fejezet. Legközelebb a Körrel fog crossoverezni a játék.
1638471600

Tölthetőek az Epic Games Store e heti ajándékai

Már lehet számolni a napokat a Jézuska érkezésééig, de az Epic Games Store addig sem hagy fel a szokásos heti ajándékaival. Már be is zsebelhetjük az ügyeletes két játékot.