Dead by Daylight PC

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
Típus:

Távozik a Stranger Things a Dead by Daylightból

A Netflix népszerű sorozatának világa néhány hónap múlva elhagyja a számtalan franchise-ba belekóstoló Dead by Daylightot. Addig akciósan vásárolhatjuk meg a Stranger Things szereplőit.

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális kínálata

Rettegés és baseball. Pontosan ezekben az élményekben lehet részünk, amennyiben kipróbáljuk a Microsoft heti Xbox Free Play Days-játékait, ugyanis a hétvégén a Dead by Daylight és a R.B.I Baseball 21 nyüstölhető konzolon.

Rekordokat döntöget a Dead by Daylight

Valószínűleg a Behaviour Interactive csapata sem gondolta volna, hogy az aszimmetrikus online horrorjátékuk öt évvel a premierje után is ennyire népszerű lesz. PC-n több mint 100 ezer játékos kergette egyszerre egymást a napokban.

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.

Dead by Daylight - közeledik a Resi-crossover

A Dead by Daylightban már számtalan horrorfranchise tette tiszteletét, idő kérdése volt csak, hogy a Resident Evil is képviseltesse magát. A legújabb crossover a jövő hónap közepén veszi kezdetét.

Crossoverezik a Dead by Daylight és a Resident Evil

A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátékában a Resident Evil-szériából ismerős elemekkel is találkozni fogunk. Hogy mikkel, az egyelőre rejtély, de egy hónap múlva lerántják róluk a leplet.

Egy K-pop sztár a Dead by Daylight új gyilkosa

Freddy Krueger, Michael Myers, Pyramid Head és a demogorgon - a Dead by Daylight rengeteg félelmetes arcot felvonultat, így a sorból csak egy picikét lóg ki Ji-Woon, a gyilkos K-pop énekes.

Dead by Daylight - kettő az egyben gyilkos érkezik

A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka hamarosan újabb istentelen gyilkossal bővül. Pontosabban rögtön kettővel. Az Ikrek nevezetű mészáros egy kis gnómszerű lénynek ad otthont, ami nagyon hasznos, ha túlélőket kell ölni.

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.

Next-genesedik a Dead by Daylight

A Behaviour Interactive népszerű online horrorjátéka is felkészül a következő konzolgenerációra. A Dead by Daylight tulajdonosai ingyen megkapják az új gépekre szabott átiratot, magára a játékra pedig komoly grafikai fejlesztés vár.