Dead by Daylight PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.

Dead by Daylight - újabb Resident Evil-crossover és randiszimulátor is jön

A Dead by Daylight újdonságai továbbra sem állnak meg, ezekből kaphattunk egy kis ízelítőt tegnap. Közeleg a legújabb fejezet, még idén kapunk egy Resident Evil-crossovert, és egy randiszimulátorral is bővül a horroruniverzum.

A körről szól a Dead by Daylight új fejezete

Egy újabb népszerű horrorfranchise erősíti a Dead by Daylight repertoárját. A Sadako Rising című fejezettel A kör (Ringu) tévéképernyőn keresztül gyilkoló szelleme és egy új túlélő is csatlakozik a félelmetes hajszához.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

A Kör is csatlakozik a Dead by Daylight világához

Freddy Krueger, Michael Myers és Ghostface után újabb horrorikon léphet az Entitás végrehajtójának szerepébe, amikor a Dead by Daylightban kezdetét veszi a következő fejezet. Legközelebb a Körrel fog crossoverezni a játék.

Tölthetőek az Epic Games Store e heti ajándékai

Már lehet számolni a napokat a Jézuska érkezésééig, de az Epic Games Store addig sem hagy fel a szokásos heti ajándékaival. Már be is zsebelhetjük az ügyeletes két játékot.

Megérkezett a Dead by Daylight legújabb gyilkosa

Megnyitott a Dead by Daylight huszonkettedik fejezete, ezzel pedig egy újabb túlélőt és egy vadonatúj pályát is kaptunk. Meg persze egy eddig nem látott gyilkost: a Művész is csatlakozik a vadászathoz, akit hűséges varjai kísérnek.

A Dead by Daylighttal készül jövő hétre az Epic

Elütötte az óra a csütörtök, este ötöt, ez pedig azt jelenti, hogy frissült az Epic Games Store ajándékjátékainak kínálata. A héten egy játék és egy zsetoncsomag lehet a miénk, jövő héten pedig két játékot is kapunk.

Távozik a Stranger Things a Dead by Daylightból

A Netflix népszerű sorozatának világa néhány hónap múlva elhagyja a számtalan franchise-ba belekóstoló Dead by Daylightot. Addig akciósan vásárolhatjuk meg a Stranger Things szereplőit.

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális kínálata

Rettegés és baseball. Pontosan ezekben az élményekben lehet részünk, amennyiben kipróbáljuk a Microsoft heti Xbox Free Play Days-játékait, ugyanis a hétvégén a Dead by Daylight és a R.B.I Baseball 21 nyüstölhető konzolon.

Rekordokat döntöget a Dead by Daylight

Valószínűleg a Behaviour Interactive csapata sem gondolta volna, hogy az aszimmetrikus online horrorjátékuk öt évvel a premierje után is ennyire népszerű lesz. PC-n több mint 100 ezer játékos kergette egyszerre egymást a napokban.