Insurgency: Sandstorm PC, PS4, XBOXONE

Az alapoktól újult meg a New World Interactive népszerű játéka.
1544017576

Közeleg az Insurgency: Sandstorm nyílt bétatesztje

A hétvégén rendezik az Insurgency: Sandstorm utolsó bétatesztjét a Steamen, amihez - a legutóbbi próbákkal ellentétben - minden érdeklődő csatlakozhat. Kedvcsinálóként egy delejes gameplay videót kaptunk.
1536692400

Elhalasztották az Insurgency: Sandstorm rajtját

Rossz hírünk van az Insurgency-rajongóknak; a várva-várt folytatás sajnos hónapokat késik. Öröm az ürömben, hogy ezzel együtt az előrendelői bétatesztet jócskán meghosszabbítják.
1535037944

GC 2018: Befutott az Insurgency: Sandstorm trailere

Már egy hónap sincs hátra az Insurgency: Sandstorm PC-s premierjéig, de a Focus Home azért a kölni expón is fut egy kört a taktikai shooterrel. Míg a látogatók nagyban próbálgatják a játékot, a többieknek marad az új előzetes.
1534226406

Két napig ingyenes az első Insurgency

A szeptemberben érkező folytatás előtt a New World Interactive két napig ingyenesen letölthetővé tette a Steamen az Insurgencyt. A realizmusra törekvő online shooter az akciót követően is a könyvtárunkban marad.
1533290403

A jövő héten indul az Insurgency: Sandstorm bétája

Ahogy azt a New World Interactive megígérte, az Insurgency: Sandstorm előrendelői egy exkluzív bétateszten vehetnek részt - most már azt is tudjuk, mikor. Emellett egy vadiúj, nyers felvételt kaptunk a PvP-módról.
1528810156

E3 2018: Mozgásban az Insurgency: Sandstorm

A realisztikus vonalat képviselő lövöldék sorát gyarapítja majd a New World legújabb játéka, az Insurgency: Sandstorm, aminek PC-s változata szeptemberben jelenik meg, míg konzolra csak jövő év elején érkezik.
1527940845

Szeptemberben jön PC-re az Insurgency: Sandstorm

A New World Interactive megerősítette, hogy az Insurgency: Sandstorm PC-s változata szeptemberben startol el, de a konzolos változatokra a jövő év elejéig ne számítsunk. A bejelentés mellé egy rakás screenshotot kaptunk.
1520780400

Képeken az Insurgency: Sandstorm

Érkezett néhány screenshot az Insurgency: Sandstormból, amelyet a játék zárt alfatesztjéből lőttek nekünk. Az biztos, hogy kíméletlen harcok várnak majd ránk a multiplayerre kihegyezett lövöldében.
1517335258

Friss előzetesen az Insurgency: Sandstorm

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a hardcore taktikai lövöldéket készítő New World Interactive egyik sikercímének, az Insurgencynek a folytatása. A trailer az Insurgency: Sandstorm főbb újdonságait harangozza be.
1515060000

Sztorimód nélkül érkezik az Insurgency: Sandstorm

Az Insurgency: Sandstorm újonnan kinevezett vezetődizájnere jelentette be, hogy az eredeti terveikkel ellentétben sztorimód nélkül érkezik a játék. Később nem kizárt, hogy megcsinálják, de most a multié a főszerep.