Mirage: Arcane Warfare PC

A Chivalry: Medieval Warfare fejlesztőinek új multis címe, melyben már varázsolnunk is kell.

Mirage: Arcane Warfare - ennyi volt

Nem keltette fel eléggé a játékosok figyelmét a Mirage: Arcane Warfare. A készítők bejelentették, hogy ezek után az Európai Unió új adatvédelmi törvényének (GDPR) nem tudnak eleget tenni, így a játék eltűnik a boltokból.

Ingyen a tiéd lehet a Mirage: Arcane Warfare

A Torn Banner Studios multiplayerre kihegyezett akciójátéka egy egyetlen napig ingyenesen tölthető a Steamen. Ha hozzáadod a könyvtáradhoz, örökre a tiéd lesz a Mirage: Arcane Warfare.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Kipróbálható a Mirage: Arcane Warfare

A Torn Banner Studios az utolsó pillanatban szólt, hogy ezen a hétvégén lesz a Mirage: Arcane Warfare nyílt bétatesztje. A rövid próbalehetőség már éles, minden érdeklődőt várnak PC-n. Mutatjuk a linket!

Mától próbálható ki a Mirage: Arcane Warfare

Habár a végleges változatra májusig kell várnunk, ha előrendeled a játékot a Steamen, azonnal hozzáférést kapsz a zárt bétateszthez. Intenzív próbaidőszak veszi kezdetét.

Vérgőzös látnivalókon a Mirage: Arcane Warfare

A PAX East 2017 apropóján újra belenézhetünk a Torn Banner Studios multiplayer-központú kaszabolós címébe. A Mirage: Arcane Warfare egy polgárháborúval sújtott fantáziavilágban játszódik, és nem finomkodik a vérrel.

E3 2016: Szakadnak a végtagok a Mirage-ban

A Torn Banner Studios is megmutatta új projektjét a PC Gaming Show keretében. Nos, a Mirage: Arcane Warfare már túlontúl is erőszakos, nem elég, hogy varázslatokkal sütögethetjük az ellenfelek, karddal darabolhatjuk is őket.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Nézd vissza a PC Gaming Showt!

Egy szusszanásnyi időnk sincs, elvégre a Microsoft konferenciája után a PC Gaming Show kerül terítékre. A Master Race képviselői erről sem maradnak le, ha a GK-t választják, itt nézhetik élőben a közvetítést.

Mirage: Arcane Warfare - vér és erőszak

Aki nem tudná: a Chivalry: Medieval Warfare fejlesztői legújabb játékukkal kicsit elrugaszkodtak a valóságtól, a Mirage: Arcane Warfare-ben a kardok mellett a mágia kapja a főszerepet. Brutális közelharcot vívhatunk az online csaták során.