Until Dawn: Rush of Blood PS4

Az Until Dawn VR-változata.

Új játékon dolgozhatnak az Until Dawn alkotói

Nagyon úgy néz ki, hogy a Supermassive Games egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen a The Dark Pictures-antológia és az állítólagos Until Dawn-remake mellett egy teljesen új játékon is dolgozik a stúdió.

Remake-et kap az Until Dawn?

Minden jel szerint nem csak a The Dark Pictures-antológián dolgozik a Supermassive Games, a stúdió ugyanis jó eséllyel nem engedte el az Until Dawn kezét sem, amiből állítólag remake-et fognak készíteni.

Több PS-exkluzívon dolgozik a Supermassive

Noha az Until Dawn fejlesztőjének legújabb projektje, a The Dark Pictures horrorantológia multiplatform lesz, a Supermassive nem szakított a Sonyval sem. Jelenleg több PlayStation-exkluzív címen is dolgoznak.

Új játékon dolgozik az Until Dawn fejlesztőcsapata?

A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Supermassive Games nemrég levédett egy új nevet és egy logótervet. A Shattered State állítólag egy politikai thriller lesz.

Megvannak a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony leleplezte a PlayStation Plus novemberi játékait, amelyek szűk egy hét múlva élesednek, egészen pontosan november 7-től tölthetjük le őket. Addig még az októberi kínálatból lehet szemezgetni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Until Dawn: Rush of Blood - félelem és reszketés

A hamarosan boltokba kerülő PlayStation VR egyik nyitócímeként ígér borzongást az Until Dawn VR-kitérője, a Rush of Blood. A játék legújabb fejlesztői naplója most azt meséli el, hogyan hozzák ránk a frászt a készítők.

Until Dawn - egyelőre biztosan nem lesz folytatás

A Supermassive Games vezérigazgatója, Pete Samuels egy interjúban megerősítette, hogy a csapat ugyan dolgozik egy új játékon, de az nem az Until Dawn folytatása.

E3 2016: A negyedik galériafrissítés

Lassan véget ér az idei E3, de még az utolsó napra is jutott egy szép adag kép a hét slágerjátékaiból. Ezúttal a God of War, a Detroit: Become Human, a Here They Lie, a Nioh és az új Pókember-játék kerül terítékre. Meg a többi.

GDC 2016: Négy perc az új Until Dawnnal

A délelőtti screenshotok után most egy hosszabb gameplay felvételt kaptunk az Until Dawn: Rush of Bloodról. Zsigeri horrorélményben lesz részünk a PlayStation VR-ral - ezt már most garantáljuk.