Új játékon dolgozhatnak az Until Dawn alkotói

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 21.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Supermassive Games egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen a The Dark Pictures-antológia és az állítólagos Until Dawn-remake mellett egy teljesen új játékon is dolgozik a stúdió.

Biztosan nem unatkoznak a fejlesztők a Supermassive Games csapatánál, a stúdió ugyanis gőzerővel dolgozik a The Dark Pictures-antológia következő epizódján, a The Devil in Me című játékon, aminek a középpontjában egy sorozatgyilkos áll majd, és ami a széria eddigi egyik leghátborzongatóbb részének ígérkezik.

Emellett a brit csapat további öt The Dark Pictures-címet jegyeztetett be, továbbá azt pletykálják, hogy remake-et készítenek a 2015-ben megjelent, hatalmas sikert aratott interaktív horrorjátékukból, az Until Dawnból.

De ennyivel nem éri be a stúdió, egy friss szivárgás alapján az is kiderült, hogy a Supermassive Games egy vadonatúj játékot is fejleszt, ami valószínűleg még idén év végén meg fog jelenni. Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának (EUIPO) oldalán szúrta ki valaki, hogy a gárda bejegyeztette a The Quarry védjegyet, amit kifejezetten játékszoftverhez szeretnének felhasználni. Közben a VGC forrásai is megerősítették, hogy tényleg készül a játék, ráadásul a 2K lesz a felelős annak kiadásáért.

1.
1.
Számomra ez teljesen hihetetlen. Egy játékfejlesztő cég játékot fejleszt. Hallatlan.

Ez is egy r/GamingLeaksAndRumours pletyka volt, de ott helyben megdöntötték az Until Dawn remake-re vonatkozóan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...