Pyre PC, PS4

A Supergiant Games csapatalapú szerepjátéka.
1500976856

Íme, a Pyre első 25 perce

Ma jelenik meg a Bastion és a Transistor fejlesztőinek új játéka, a Pyre. A PC Master Race latin-amerikai oldala már górcső alá vette a Pyre-t, és néhány 4K-s kép mellett az anyag első fél óráját is fellőtte a netre.
1500624032

Launch traileren a Pyre

A Bastion és a Transistor fejlesztőinek új játéka a jövő héten landol a boltokban, de a launch trailert már most megnézheti a nagyérdemű. Egy kézzel rajzolt szerepjátékkal lesz dolgunk, melyben arénaharc is vár ránk.
1496222441

Júliusban jelenik meg a Bastion alkotóinak új játéka

A Bastiont és a Transistort is jegyző Supergiant Games megerősítette, hogy következő játékuk, a Pyre július közepén jelenik meg, PC-re és PlayStation 4-re. Egy partialapú szerepjátékkal lesz dolgunk.
1480960852

Multiplayer is lesz a Pyre-ben

A Bastion és a Transistor fejlesztői ezúttal egy szerepjátékon dolgoznak. A Pyre első blikkre nagy kanállal merített a The Banner Sagából, és most már tudjuk, nem csak egyjátékos élmény vár ránk. Az új trailer a Versus módot mutatja be.
1461564045

Húsz perc a Pyre társaságában

A Bastion és a Transistor fejlesztője a múlt héten jelentette be legújabb játékát, a Pyre-t, amely első ránézésre sokat merít a The Banner Sagából. Ettől eltekintve egy egyedi fantasy világot épített fel a Supergiant csapata. Nézzünk is bele!
1461153602

Pyre - szerepjátékon dolgozik a Bastion készítője

A Supergiant Games lerántotta a leplet a legújabb projektjéről. A Pyre egy csapatalapú RPG lesz PC-re és PlayStation 4-re, hőseinkkel a purgatóriumból kell olajra lépnünk, miközben felmentést nyerünk a bűneink alól.