Just Dance 2017 PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

A táncjáték új része immáron Nintendo NX-re is.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Készül a Just Dance filmváltozata

A Deadline értesülései szerint a Screen Gems megszerezte a Just Dance megfilmesítésének jogait. A projekt egyelőre nem rendelkezik sem íróval, sem rendezővel, de a stúdió a Ubisofttal karöltve készíti majd el a filmet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Ezek a Ubisoft-címek jönnek Switchre

A Ubisoft jó szokásához híven csatlakozott az új Nintendo-konzol támogatóihoz, és bejelentette, mely címei jelennek meg majd a Switchre - táncolni, snowboardozni és ugra-bugrálni is lesz lehetőségünk.

E3 2016: Készül a Just Dance 2017

A Ubisoft addig nem fog szakítani mindenki kedvenc táncjátékával, amíg van rá kereslet. Márpedig hétvégi játékosok milliói ruháznak be rá minden évben. Az már érdekesebb, hogy a Just Dance 2017 lesz a kiadó első címe Nintendo NX-re.

E3 2016: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Alig tíz perc múlva kezdetét veszi a Ubisoft konferenciája is, ahol reményeink szerint nem csak a már bemutatott játékok, de teljesen új, eddig ismeretlen címek is előkerülnek. Talán kapunk egy Beyond Good and Evil-folytatást is.