Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
1656252000

A The Boys miatt törölte az egyik projektjét Hideo Kojima

Az évek során sok furcsaság kipattant Hideo Kojima koponyájából. Az egyik ilyen ötlet annyira hasonlított az Amazon szuperhősös tévésorozatához, a The Boyshoz, hogy a japán játéktervező inkább végleg jegelte azt.
1654749300

SGF 2022: Overdose címen futhat Kojima következő horrorjátéka - frissítve!

A pletykák szerint egy hátborzongató horrorjátékon dolgozik a Metal Gear-széria és a Death Stranding atyja, és van, aki már a projekt címét is ismerni véli. Hogy hangyzik az, hogy Overdose?
1653284460

Frissítve: Norman Reedus lebuktatta a Death Stranding 2 érkezését

Jókora elszólást tett Norman Reedus, a Death Stranding főszereplője. A hivatalos bejelentés még várat magára, az amerikai színész azonban kikotyogta, hogy már megkezdődtek a második rész munkálatai.
1650037140

A látszattal ellentétben nem vette meg a Sony a Kojima Productionst

Egy félreérthető illusztráció miatt indultak meg a találgatások arról, hogy a Sony felvásárolta Hideo Kojima csapatát, a Kojima Productionst. A dizájner szerint azonban továbbra is függetlenek maradnak.
1648446300

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszavesznek egy kicsit a fejlesztők és kiadók, és a korábbiakhoz képest lényegesen laposabb játékterméssel búcsúztatjuk a márciust. Lássuk, hogy mi vár ránk a következő napokban!
1648196100

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.
1643355046

Márciusban jön PC-re a rendezői Death Stranding

Napra pontos megjelenési dátumot és árcédulát kapott az Intel idei CES-műsorán bejelentett PC-s Death Stranding: Director’s Cut. A rendezői változat március végétől lesz majd beszerezhető.
1642338000

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.
1641373200

PC-re tart a Death Stranding: Director’s Cut

PC-re is megjelenik a Death Stranding bővített változata, ezt az Intel CES-műsorával párhuzamosan jelentették be. Azt viszont még nem tudni, hogy pontosan mit tartalmaz majd az új kiadás.
1637596830

A film- és tévéiparba is betör a Kojima Productions

Los Angelesben nyitott új stúdiót a Kojima Productions. Az új részleg feladata az lesz, hogy új területekre is kiterjessze a cég működését, vagyis hamarosan új médiumokat is meghódíthatnak a japán vállalat eddigi játékai.