Serious Sam VR: The Last Hope PC

VR-játékként tér vissza Serious Sam.

Húszéves lett a Serious Sam-franchise

Komoly Samu idén húsz gyertyát fújhatott el a tortáján, aminek az örömére a Croteam elérhetővé tette a hivatalos moddingeszközöket a Serious Sam 4-hez, valamint egy nagyobb frissítés is érkezett a 15 éves Serious Sam 2-höz.

A Devolver felvásárolta a Serious Sam csapatát

Hosszú évekre nyúl vissza a Devolver Digital és a Croteam partneri kapcsolata, így talán nem is annyira meglepő, hogy a nagyszerű indie játékairól híres kiadó felvásárolta a Serious Sam fejlesztőstúdióját.

Serious Sam VR - megjött az online kooperatív mód

A Croteam tájékoztatása szerint megérkezett a Serious Sam VR online kooperatív módja, ami mellé a horvát stúdió két új nehézségi szintet is hozzácsapott. A játék jelenleg HTC Vive és Oculus Rift segítségével nyüstölhető.

Serious Sam - két hét múlva rajtol a VR-os kitérő

A Devolver Digital és a horvát Croteam jelentése szerint két hét múlva esik be a Serious Sam VR: The Last Hope Early Access-változata, Komoly Samu soron következő vérfürdőjéhez egy HTC Vive a beugró.

E3 2016: Nézzünk bele az új Serious Sambe!

Sok rajongónak nem tetszett, hogy a Croteam is felült a VR-vonatra az új Serious Sammel. Nos, a The Last Hope - az első hosszabb gameplay alapján - igazi régivonalas shooter, melyben ellenségek százait pumpáljuk tele ólommal.

E3 2016: Bemutatkozott az új Serious Sam

A Croteam lerántotta a leplet a Serious Sam VR: The Last Hope-ról - bizony, a sorozat legújabb darabja is a virtuális valóság-vonatra ül fel. Az alapok nem változtak: derék izompacsirtánk ezúttal is szörnyek százait öli halomra.