Monster Boy and the Cursed Kingdom PC, PS4, XBOXONE

A Wonder Boy-sorozat szellemi örököse, egy régivonalas platformer.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az uborkaszezonnak, a következő napok során rendesen belevághatunk a megjelenések sűrűjébe; kiűzhetjük a nácikat Párizsból a Wolfenstein: Youngbloodban, és végre PC-re is ellátogat a Beyond: Two Souls.

PC-re is jön a Monster Boy and the Cursed Kingdom

A Wonder Boy szellemi örököse végül számítógépeken is tiszteletét teszi. A játékon ugyanaz a Ryuichi Nishizawa dolgozik, aki a Sega platformerét is megálmodta. A Monster Boy a hónap végén landol PC-ken.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.

GC 2016: Érkezik a Wonder Boy szellemi örököse

A Monster Boy nyilvánvalóan nagy kanállal merít a Sega Wonder Boy-sorozatából, ráadásul egyfajta szerelmeslevél a nyolcvanas és kilencvenes évek videojátékai felé. Egy habkönnyű oldalnézetes platformerrel van dolgunk.