Metal Gear Survive PC, PS4, XBOXONE

A Konami Kojima távozása után sem jegeli a Metal Gear-sorozatot. Erre viszont nem számítottunk.
1518354000

Metal Gear Survive - videón a kampány első órája

Miközben a Metal Gear Survive második bétatesztjére várunk, üssük el az időt egy új gameplay felvétellel - már ha nem félünk a spoilerektől. A videó a kampány első óráját örökíti meg, benne egy nagy adag átvezető jelenettel.
1518116429

Metal Gear Survive - második kört kap a béta

Ha esetleg lemaradtál az első körről vagy csak nagyon bejött a játék, és szívesen kipróbálnád újra, akkor jó hírünk van, mert a Konami nemrég bejelentette, hogy újabb Metal Gear Surviva bétahétvége van a láthatáron.
1517243702

Metal Gear Survive - ilyen gép kell a PC-s verzióhoz

A nem is olyan régen általunk is bétatesztelt Metal Gear Survive megjelenése ugyan még kicsit odébb van, de a Konami már most közzétette, hogy pontosan milyen gépre lesz szükségünk a PC-s változat zökkenőmentes futtatásához.
1516703820

Metal Gear Survive bétateszt

Kojima utálja a Metal Gear Survive-ot. Tönkretették. A mester távozása után a Konami saját kezébe vette a sorozat alakítását, a legújabb rész pedig valami olyasmi lett, ami merőben eltér minden korábbitól.
1516438800

Metal Gear Survive - ízelítő a kooperatív módból

Gameplay kedvcsinálót kapott a Metal Gear Survive kooperatív módja, az összeállítás a The Ballroom Blitz című nóta közreműködésével mutatja be, hogy milyen kalandok várnak ránk a játékban.
1516266015

Állandó netkapcsolat kell a Metal Gear Survive-hoz

A sajtó képviselői már kipróbálhatták a Metal Gear-sorozat mellékágát, s így egy rakás videóval és képpel gazdagodtunk. Friss konkrétumok is érkeztek: a játékhoz állandó netkapcsolat kell, és még mikrotranzakciók is lesznek.
1515423600

Öt perc a Metal Gear Survive egyjátékos módjával

Habár a Konami javarészt a multiplayer módot mutogatta eddig a Metal Gear Survive-ból, a játékban egyjátékos kampány is helyet kap majd - a most következő előzetes ebből ad ízelítőt.
1513191300

Januárban nyílt bétázik a Metal Gear Survive

A jövő év elején érkezik az első Metal Gear-játék, amit Kojima távozása után kezdett el fejleszteni a Konami. A kiadó januárban egy nyílt bétával igyekszik meggyőzni a szkeptikus rajongókat.
1509116400

Állandó internet kellhet a Metal Gear Survive-hoz

Manapság már nem nagy mutatvány, ha az ember állandó internetkapcsolattal rendelkezik otthonában, mégis vannak olyanok, akik nem feltétlenül online módban nyüstölik kedvenc játékaikat. Pedig a Metal Gear Survive-ot csak úgy lehet.
1508911207

Februárban jön a Metal Gear Survive

A Konami végre megerősítette a kooperatív akcióra kihegyezett Metal Gear-mellékág megjelenési dátumát. Ezek szerint jövő februárban csaphatunk le a Kojima-éra utáni első játékra, a Survive-ra.