Duke Nukem 3D: World Tour

Remasterelik a Duke Nukem 3D-t, a World Tour új pályákat is tartalmaz.

Duke Nukem-film készül a Cobra Kai alkotóitól

Nem vagyunk biztosak benne, hogy jó ötlet ez, de a Duke Nukem Forever orbitális bukása után a Cobra Kai készítői úgy döntöttek, hogy vászonra küldik a játékvilág egyik legotrombább akcióhősét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!

Hivatalos: John Cena lesz Duke Nukem

Az év elején röppent fel a pletyka, miszerint John Cena lesz a főszereplője a Paramount és a Michael Bay-féle Platinum Dune közreműködésével készülő Duke Nukem-filmnek. Ma befutott a hivatalos megerősítés is.

John Cena alakíthatja Duke Nukemet

Lapértesülések szerint már készül a Duke Nukem filmváltozata, amelyben a mostanság egyre többet színészkedő pankrátor, John Cena alakíthatja a közkedvelt karaktert.

Új Duke Nukemet jelent be a Gearbox?

Minden jel szerint nagy bejelentésre készül a Gearbox Software, legalábbis a stúdió fejese, Randy Pitchford erre utalt a Twitter-csatornáján. Egy rajongó kérdésére válaszolva úgy tűnik, Duke Nukem visszatér.

Duke Nukem 3D: World Tour - Duke ismét odacsap!

Tegnap óta megvásárolható a Duke Nukem 3D huszadik születésnapjára készült ünnepi kiadás, a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour. A premier alkalmából pedig kaptunk egy remek előzetest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Hivatalos: évfordulós kiadást kap a Duke Nukem 3D

Miután az első képek kiszivárogtak, már nyílt titokként tekintettünk a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tourra. A Gearbox ma leleplezte a kiadást, amely októberben érkezik PC-re és konzolokra.

Visszatér a Duke Nukem 3D - íme, az első képek!

A Gearbox eredetileg jövő szombaton szerette volna leleplezni a Duke Nukem 3D: World Tourt, de az internet keresztülhúzta a számítását: már kiszivárogtak az első részletek, és néhány screenshotot is tudunk mutatni a projektből.