Shadowgrounds

Úgynevezett top-down kamerakezelést használó izgalmas és látványos, túlvilági lényeket gyilkolászó akciójáték a Frozenbyte stúdiótól. Kemény! :)
Típus: Akció

Frozenbyte-játékok a Humble Weekly Sale-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, a főszerepet ezúttal a Frozenbyte játékai kapták. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit szeretnél, csak az extráknál van előre megszabott ár.

E3 2006: Ma is 200 új screenshotot kaptunk

Úgy néz ki az E3 közeledtével mindenki 5-ös sebességbe kapcsolja a marketingeseit, ezt bizonyítja, hogy mára is több mint 200 új kép érkezett hozzánk!

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az új FIFA, az új Black & White 2, a Paradise, a Resident Evil 4, az OutRun, a Half-Life 2 Episode One, a Neverend meg még sok más finomság.

E3 2006: A Reef Entertainment felhozatala

Május tizedikén indul az E3, egyre több kiadó küldi el nekünk listáját, melyen azon játékok szerepelnek, melyek a kiállításon megcsodálhatóak lesznek.

Háromszáz friss kép!

Közel háromszáz vadi új screenshot érkezett galériánkba - többek közül kiemelném három új God of War II képünket, vagy a rengeteg FlatOut 2 pikcsört.

Shadowgrounds pálya szerkesztő

A Frozenbyte jóvoltából pálya szerkesztő csomag készül a Shadowgrounds című játékukhoz, melynek megjelenés áprilisban esedékes.

Shadowgrounds

Február elején érkezett meg hozzánk a Shadowgrounds kipróbálható demója, melyre azonnal rá is vetettük magunkat. Lássuk, milyen lett ez az old school élményt idéző retrospektív lövöldözős móka!

Shadowgrounds - német nyelvű Demó

Elérhetővé vált a Shadowgrounds német nyelvű demója a Frozenbyte jóvoltából. A stuffban két pályát próbálhatunk ki!

UPDATE:Esti képdömping

Ma este is érkezett pár finom, ropogós kép a galériánkba, melyek között találni pár gyöngyszemet.

Vadi új képek a galériában

Kicsiny galériánk ma este is bővült néhány friss screenshottal. Van itt minden: 187 Ride or Die, East Front, Frame City Killer meg még néhány jóság...