Everspace PC, XBOXONE

Űrbéli rougelike kaland a Galaxy on Fire-sorozat alkotóitól.
Típus:

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.

PlayStation 4-re is jön az Everspace

Tavaly májusban jelent meg a rougelike-elemekkel megspékelt árkád űrshooter, de a Rockfish megerősítette, hogy május végén a Sony konzolján is tiszteletét teszi az Everspace. Jobb későn, mint soha!

Everspace teszt

A jéghideg űr titokzatos végtelensége sokakat csábít kalandra. Felfedezők, kalózok, csempészek, kereskedők és hivatásos haditengerészek járják az ismeretlent magányosan vagy hatalmas flottákban - csatlakozol hozzájuk?

Megjelent az Everspace végleges változata

A Rockfish Games roguelike-elemekkel megspékelt űrhajós lövöldéje már kilépett az Early Access-státuszból. Egy látványos előzetessel ünnepeljük az Unreal Engine 4-es cím premierjét.

Nyakunkon az Everspace premierje

A jövő héten kilép a korai hozzáférésű státuszból a Rockfish űrharcokra kihegyezett alkotása. Az Everspace határozottan jobban néz ki, mint pár hónappal ezelőtt: ráncba szedték a kezelőfelületet és a sztorit is.

Everspace - jövő hónapban jön a végleges változat

Hamarosan vége az Early Access-fázisnak, így jövő hónap végén megjelenik a Rockfish Games árkád űrshootere. A digitális változat mellett dobozos kiadásra is számíthathatunk.

Everspace bétateszt

Eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett. Ismerős mottó, ugye? Az Everspace valami hasonlót képvisel, csak komoly harcokkal, hajómenedzsmenttel és nagyon sok próbálkozással színezve.