Knack 2 PS4

A PS4 nyitójátékának folytatása.
Típus:

Knack 2 teszt

Hiába szenvedtek vereséget évekkel ezelőtt, a goblinok nem tudtak nyugton maradni a szigetükön. Egy feledésbe merült robothadsereget keltenek életre, hogy leigázzák az emberiséget. Ugye tudod, hogy ki állíthatja meg őket?

Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szeptember nemcsak az iskolakezdést, de a rossz időt is úgy hozta magával, mintha kötelező lett volna. Sebaj, legalább akad néhány új játék arra a rövid időre, míg normalizálódik a helyzet!

Tölthető a Knack 2 demója

Ha tervezed a Knack 2 megvásárlását, de még hezitálsz, itt a remek alkalom arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáld a PS4 szeptemberi exkluzívját! A játék demóváltozata már elérhető a PlayStation Store-ban.

Akcióban a Knack 2 kooperatív módja

A hétvégén játékkiállítást tartottak Hongkongban, ahonnan már megnézhettetek néhány PlayStation 4-felvételt. A mai napra is akadt egy, mégpedig a Knack folytatásának friss videója, ami a kooperatív módra van kihegyezve.

E3 2017: Negyed óra a Knack 2-vel

A Sony tegnap éjjel tartott E3-as közvetítésén előkerült a Knack 2 is. A teljes bemutatót megnézhetitek most a kétfős helyi kooperatív móddal felvértezett akció-platfomerről. Az alapok szerencsére nem változtak.

E3 2017: Szeptemberben jelenik meg a Knack 2

A PlayStation 4 képességeit volt hivatott anno bemutatni a Knack első felvonása, ami hamarosan folytatást kap. Annyira hamarosan, hogy a második rész szeptember elején kerül boltokba.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

Még több platformrész a Knack 2-ben

A tavaly decemberi PlayStation Experience-en bemutatkozott Knack 2-ről most friss infók érkeztek néhány új screenshot társaságában. Míg az első rész az akcióra épült, addig a folytatásban sokkal több platformelem lesz.

Már készül a Knack 2

A Japan Studio folytatást készít a PS4 nyitócíméhez. A Knack 2 alapjai nem változtak, a már ismerős barátságos robottal kavarhatunk változatos pályákon, fejtörőket megoldva és ugrabugrálva.