Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 11.
  • Toplista
Link másolása
Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.

Letarolta a brit játékeladási toplistát a Destiny 2, a játék ráadásul az idei év legjobb nyitányát hozta össze. Ennek ellenére az első heti eladásai 58 százalékkal maradnak el az eredeti Destinyétől, igaz, az a rész PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelent, ráadásul azóta a digitális eladások is nagyobb teret nyertek maguknak, ezekkel pedig nem számol a brit toplista.

Az Uncharted: The Lost Legacy így visszacsúszott a második helyre, míg a harmadik helyezett a Forza Horizon 3 lett. Az Egyesült Királyság több boltjában is leárazták a játékot is tartalmazó Xbox One S-csomagot, ennek köszönhető a látványos erősödés, de ugyanígy tudott előretörni az xboxos Minecraft is.

A Knack II egyébként a tizenkettedik helyen nyitott, míg a Monster Hunter Stories a huszonegyedik lett.

  1. Destiny 2
  2. Uncharted: The Lost Legacy
  3. Forza Horizon 3
  4. Grand Theft Auto V
  5. Fallout 4
  6. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  7. F1 2017
  8. Dishonored 2
  9. DOOM
  10. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
  11. Minecraft: Xbox Edition
  12. Knack II
  13. Overwatch: Game of the Year Edition
  14. LEGO Worlds
  15. Rainbow Six: Siege
  16. Mario Kart 8 Deluxe
  17. ARK: Survival Evolved
  18. Madden NFL 18
  19. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  20. Everybody's Golf
54.
54.
delphijos
Már most haragszom magamra hogy beleszólok a dologba, csak tényleg bosszant. Megy a panaszkodás hogy a Sony "fanok" milyen hülyék. Való igaz, vannak szélsőséges megnyilvánulások, a "hülyeség" nem attól függ k min játszik. De aztán "logikus" "érvként" ilyenekkel jönni

1. Én készséggel elfogadom hogy baromi jó a Live. De a PSN-t kb. úgy van beállítva mintha napjában 5x leállna, nem is lehet multizni mert állandóan kidob, stb... Előfordul hogy valami nagy rohamnál gond va a store-al, de azért nem kéne ennyire túlzásba esni.

2 Az exkluzivok úgye egyáltalán nem számítanak, Ja és minden Xbox tulaj próbálta az összes PS exkluzivot a "havernál" és persze mind szar. Oké. Az MS még presztízsből sem csinál box exluzívot ( ez nem gond, az exluzív nem számít) de Unravel azért nem PS-t vesz mert a Sony "árnyéka önmagának" és "elengedte" a játékait. Mi van???

3 Az X megjelenése. Félreértés ne essék, baromi jó gép lesz, én is előrendeltem, de az hogy EGY ÉVVEL a Pro megjelenése után és kb. 30-40 ezerrel drágábban egy jobb gép jön azért ne legyen már a világ csodája. Ez a normális nem? Erre úgy van beállítva hogy most minden PS tulaj marokszámra eszi a nyugtatót mert el van keseredve. Persze, mert mind arra számított hogy a Pro a fejlődés csúcsa, ennél jobb már nem lesz..:..

4 Az sem kevésbé szemellenzős hozzáállás - már olvastam itt, de most Unravel is ezt fejtegette - hogy a PS tulajok az idióták, akik csak a Sony hype miatt tudatlanul vásárolnak, ezzel szemben aki box-ot vesz, az tudatosan, minden szempontot logikusan végiggondolva választotta az egyedül logikus megoldást.

Engem tényleg nem izgat ki min játszik, csak tényleg felbosszantott hogy - ráadásul általánosítva - mindig azt olvasom hogy a "PS-esek" milyen "szűklátókörűek , meg szélsőségesek. Persze, vannak bőséggel ilyenek is. Csak ne általánosítsunk, és ha elvárjuk, akkor ne ugyanolyan érvekkel szálljunk szembe.
51.
51.
Zoli0507
#49: Ő èrvelt ilyen hülyesèggel nem èn hoztam fel
48.
48.
Zoli0507
Unravel màr elnèzèst, de olyan hülyesègekkel "èrvelsz" hogy a fal adja a masikat. Tomb raider vs UC es akkor làtjuk miben fejlődött vissza az UC??? Az UC csak előre fele fejlődött nem vissza. Az utolsò rèsze pedig technikailag olyan kivitelezèsről beszèlünk ami minden gamet űberel, ezt mèg az atyaùristen, microsoft vezèrtől kezdve senki nem tudja càfolni.

Èn, aki itt a forumon sony "fanboy"-kènt van elkönyvelve, csak mellèkesen emlìtem hogy PC-s voltam. Ps1 PS2 PS3... a gyerekkori szerelmem apukàjànak volt illetve korszakonkènt vette meg ezen konzolokat. Èn otthon KIZÀRÒLAG PC-N jàtszottam, nàluk Ps-en. A legjobb baràtom meg x-box buzi volt (nàla azzal jàtszottam).
Èn szemèly szerint az exkluzìvok miatt döntöttem a sony mellett, a pc hely hiànyàban ( asztal pèldàul) felejtős, illetve a faszom se fizet kb 600.000ft-ot alsò hangon azèrt hogy jàtszon.
Az hogy te minden ps exkluzìvot ledegradàlod,.... mindegy felesleges, tèged minősìt illetve a fanatizmusodat.
Division, Ghost recon, For Honor, Bloodborne, Dark Souls, Rainbow siege, Dying Light, F1 2015, F1 2016, Nioh..... ezen jàtekokkal kurvàra semmi bajom nem volt a multi rèszèvel. Egyedül a For Honor 2VS2 volt az első 2hònapban problèma ami gondolom inkàbb az UBi oldal sara.
De mindegy neked legyen igazad.

Apropò a Forza fejlődött màr annyit hogy van benne időmèrő vagy mèg mindig meghaladja a kèpessègüket?? Szabadedzès? Az autò beàllìtàsai menü mèg mindig csak dìszlet vagy van vègre funkciòja is? Az abroncsok versenyben? Mèg mindig szar mindegy mennyi bar-t eresztünk bele melyik keverèket vàlasztjuk milyen belàllìtàsokkal? Vagy mèg mindig egy gyerek is elbohòckodik vele??
32.
32.
#31: De előtte még megvitatja veled, hogy amúgy milyen logikátlan vagy :)
14.
14.
madSci
Vártam volna, hogy páran leírják, mennyire tré a Destiny 2, de úgy tűnik, nekem kell megtennem. Nehéz megmondani, hogy a fárasztó és lelketlen játékmechanika, az egész bazári dizájn vagy ez az agyatlan tucatlövölde felfogás az unalmasabb.
8.
8.
Őrnagy
Múlt héten kénytelen voltam megvenni a GTA V-öt. Ez hihetetlen, hogy még mindig ilyen pozícióban van a listán.
5.
5.
PaprikaJancsi
Horizon top3-ban kb. 1 év múlva megjelenéstől hatalmas gratula. Mondjuk páratlanul jó cuccot hegesztett össze a Playground :)
2.
2.
Kalácsképű
#1: Ostoba dogma ez a csalokkal. A Battlenet-et hasznalja, esely sincs csalashoz.
1.
1.
MR. Lego
Nem csodálom. PC-n is lehet rekordokat dönt majd, viszont ott a csalók számában is rekord lesz. Szerencsére konzolon nincs és nem is lesz. Uncharted-en meg sem lepődök, eddig az év legjobbja a Horizon és a Nioh mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...