Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

 • Írta: fojesz
 • 2017. szeptember 11.
 • Toplista
Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.

Letarolta a brit játékeladási toplistát a Destiny 2, a játék ráadásul az idei év legjobb nyitányát hozta össze. Ennek ellenére az első heti eladásai 58 százalékkal maradnak el az eredeti Destinyétől, igaz, az a rész PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelent, ráadásul azóta a digitális eladások is nagyobb teret nyertek maguknak, ezekkel pedig nem számol a brit toplista.

Az Uncharted: The Lost Legacy így visszacsúszott a második helyre, míg a harmadik helyezett a Forza Horizon 3 lett. Az Egyesült Királyság több boltjában is leárazták a játékot is tartalmazó Xbox One S-csomagot, ennek köszönhető a látványos erősödés, de ugyanígy tudott előretörni az xboxos Minecraft is.

A Knack II egyébként a tizenkettedik helyen nyitott, míg a Monster Hunter Stories a huszonegyedik lett.

 1. Destiny 2
 2. Uncharted: The Lost Legacy
 3. Forza Horizon 3
 4. Grand Theft Auto V
 5. Fallout 4
 6. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
 7. F1 2017
 8. Dishonored 2
 9. DOOM
 10. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
 11. Minecraft: Xbox Edition
 12. Knack II
 13. Overwatch: Game of the Year Edition
 14. LEGO Worlds
 15. Rainbow Six: Siege
 16. Mario Kart 8 Deluxe
 17. ARK: Survival Evolved
 18. Madden NFL 18
 19. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 20. Everybody's Golf
Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
61.
cod4O
#54: "Már most haragszom magamra hogy beleszólok a dologba"

Ugyan....Addig még az eszed a helyén van,(és eddig szerintem a helyén volt)tényleg nincs miért haragudni magadra.A vita egy dolog.A vita minősége meg egy másik.(megszólalt a nagy bölcs,de nekem sem az észérvekkel volt eddig gondom,hanem az idegrendszeremmel)
60.
cod4O
#56: you'II never get anywhere with your eyes closed
59.
Yanez
#57: Bakker, ez de betalált!!! :)))
58.
#36: 10 éve, amikor megvettem az első Xbox 360-at Halo 3 packban, épp multi közepén úgy befagyott a játék és szétdobott a rendszer engem és a haverokat, mint a huzat! Ezzel nem akarom minősíteni a Live-ot, de annak is lehetnek illetve, ami biztos, voltak hibái! Peace! :)
57.
Fakjee
#56: Erre csak annyit:
Autókázik a faszi az autópályán, hallgatja a rádiót:
-Kérjük a kedves autósokat fokozottan figyeljenek az autópályán mert egy őrült szembe megy a forgalommal!
Mire a faszi:
-Hogyhogy egy?? Mind!!!
56.
Unravel
#55: Kinek van szeme a látásra, az úgyis látja, hogy itt nem én vagyok az, aki "küzd" bármivel is.


Legyen szép napotok.
55.
Fakjee
#53: Egyikben sem volt sem logika sem humor de még csak tény sem, mégis valami elképesztően magas lóról irogat mint valami elgurult gyógyszerekkel küzdő bölcsész, nem gyenge fanatizmussal...
54.
delphijos
Már most haragszom magamra hogy beleszólok a dologba, csak tényleg bosszant. Megy a panaszkodás hogy a Sony "fanok" milyen hülyék. Való igaz, vannak szélsőséges megnyilvánulások, a "hülyeség" nem attól függ k min játszik. De aztán "logikus" "érvként" ilyenekkel jönni

1. Én készséggel elfogadom hogy baromi jó a Live. De a PSN-t kb. úgy van beállítva mintha napjában 5x leállna, nem is lehet multizni mert állandóan kidob, stb... Előfordul hogy valami nagy rohamnál gond va a store-al, de azért nem kéne ennyire túlzásba esni.

2 Az exkluzivok úgye egyáltalán nem számítanak, Ja és minden Xbox tulaj próbálta az összes PS exkluzivot a "havernál" és persze mind szar. Oké. Az MS még presztízsből sem csinál box exluzívot ( ez nem gond, az exluzív nem számít) de Unravel azért nem PS-t vesz mert a Sony "árnyéka önmagának" és "elengedte" a játékait. Mi van???

3 Az X megjelenése. Félreértés ne essék, baromi jó gép lesz, én is előrendeltem, de az hogy EGY ÉVVEL a Pro megjelenése után és kb. 30-40 ezerrel drágábban egy jobb gép jön azért ne legyen már a világ csodája. Ez a normális nem? Erre úgy van beállítva hogy most minden PS tulaj marokszámra eszi a nyugtatót mert el van keseredve. Persze, mert mind arra számított hogy a Pro a fejlődés csúcsa, ennél jobb már nem lesz..:..

4 Az sem kevésbé szemellenzős hozzáállás - már olvastam itt, de most Unravel is ezt fejtegette - hogy a PS tulajok az idióták, akik csak a Sony hype miatt tudatlanul vásárolnak, ezzel szemben aki box-ot vesz, az tudatosan, minden szempontot logikusan végiggondolva választotta az egyedül logikus megoldást.

Engem tényleg nem izgat ki min játszik, csak tényleg felbosszantott hogy - ráadásul általánosítva - mindig azt olvasom hogy a "PS-esek" milyen "szűklátókörűek , meg szélsőségesek. Persze, vannak bőséggel ilyenek is. Csak ne általánosítsunk, és ha elvárjuk, akkor ne ugyanolyan érvekkel szálljunk szembe.
53.
Tuco
#52: Nem. Logika az abszolute semmi nem volt az érvelésedben. A játékokkal érvelni a sony ellen aki pont ennek köszönheti a sikert nagyon hülye érvelés.
Mert ha nem lenne ilyen felhozatala a sonynak akkor eláshatná magát mert az ms más téren sokkal jobb.
A sonyt egyedül a játékok viszik most,hogy a teljesitményben is átveszi az ms a vezetést.
52.
Unravel
#47: Van ott logika, csak észre kell venni. De sebaj, ha lesz legközelebb, talán majd akkor megérted.

Hali.
51.
Zoli0507
#49: Ő èrvelt ilyen hülyesèggel nem èn hoztam fel
50.
Tuco
#42: Unravel ami írsz az tökéletesen igaz csak nem épp a sonyra hanem a microsoftra.
Egyetlen dolog van amiben a sony nagyon jó és az a játékok! Nézd csak meg a felhozatalt. Olyan játékok jöttek amik forradalmiak és nemcsak játékos hanem szakmai sikerek is! Pl:Bloodborne, nioh, horizon(nekem mondjuk nem jött be de ettöl még biztos jó játék) és még sorolhatnám.
Ellenben az ms csak árnyéka a régi önmagának.
48.
Zoli0507
Unravel màr elnèzèst, de olyan hülyesègekkel "èrvelsz" hogy a fal adja a masikat. Tomb raider vs UC es akkor làtjuk miben fejlődött vissza az UC??? Az UC csak előre fele fejlődött nem vissza. Az utolsò rèsze pedig technikailag olyan kivitelezèsről beszèlünk ami minden gamet űberel, ezt mèg az atyaùristen, microsoft vezèrtől kezdve senki nem tudja càfolni.

Èn, aki itt a forumon sony "fanboy"-kènt van elkönyvelve, csak mellèkesen emlìtem hogy PC-s voltam. Ps1 PS2 PS3... a gyerekkori szerelmem apukàjànak volt illetve korszakonkènt vette meg ezen konzolokat. Èn otthon KIZÀRÒLAG PC-N jàtszottam, nàluk Ps-en. A legjobb baràtom meg x-box buzi volt (nàla azzal jàtszottam).
Èn szemèly szerint az exkluzìvok miatt döntöttem a sony mellett, a pc hely hiànyàban ( asztal pèldàul) felejtős, illetve a faszom se fizet kb 600.000ft-ot alsò hangon azèrt hogy jàtszon.
Az hogy te minden ps exkluzìvot ledegradàlod,.... mindegy felesleges, tèged minősìt illetve a fanatizmusodat.
Division, Ghost recon, For Honor, Bloodborne, Dark Souls, Rainbow siege, Dying Light, F1 2015, F1 2016, Nioh..... ezen jàtekokkal kurvàra semmi bajom nem volt a multi rèszèvel. Egyedül a For Honor 2VS2 volt az első 2hònapban problèma ami gondolom inkàbb az UBi oldal sara.
De mindegy neked legyen igazad.

Apropò a Forza fejlődött màr annyit hogy van benne időmèrő vagy mèg mindig meghaladja a kèpessègüket?? Szabadedzès? Az autò beàllìtàsai menü mèg mindig csak dìszlet vagy van vègre funkciòja is? Az abroncsok versenyben? Mèg mindig szar mindegy mennyi bar-t eresztünk bele melyik keverèket vàlasztjuk milyen belàllìtàsokkal? Vagy mèg mindig egy gyerek is elbohòckodik vele??
47.
Yanez
#45: Én szeretem a jó kis kúlturált és értelmes vitákat, de olyan logikátlan érvekkel próbálsz bizonyítani, hogy Isten látja lelkem, nem tudom mit válaszoljak! Azért köszi és légy jó!

U.I: Ha már aszerint ítélkezel egy játékról ,hogy neked tetszik-e, néha olvass utána az emberek/gémerek véleményének és a kritikáknak. Nem véletlenül vannak közepes és gyenge játékok, meg ugyanakkor kimagaslóak is. Ami jó az jó, ami szar, az szar, és ennek bizony hangja van!

Most már be is fejeztem, hali!
46.
_Olivér_
#45: Hát...én kérek elnézést.
45.
Unravel
#44: Azért szolgáltattam filmes példát, hátha így majd megérted, miről beszélek. Azt javaslom aludj rá egyet azért. Ne legyél könnyelmű.
Levegőt pedig küldeni fogok, majd ha felétek elfogy. Egy vagy két zsákkal, esetleg egy vagonnal kérsz? :)
44.
Yanez
#42: Mi van? Teljesen összekutyultál mindent! XD Psycho és Barátok Közt... nem tudom mit szívsz, de azonnal küldjél belőle nekem is!!!
42.
Unravel
#41: Nem is kell megsértődnie senkinek sem. :)

Viszont én azt állítom, hogy bizonyos tekintetben visszalépés történt. Persze nem mindenhol, hisz én is megtalálom a számításaimat. De mondjuk ha játszottál anno a Tomb Raider második részével, akkor láthatod, hogy ahhoz képest az Uncharted miben fejlődött vissza. Ezt látni pedig nem ízlés kérdése. Vannak játékok, zsánerek, melyeknél csak előre lépés van. Ilyen például a Forza széria. Viszont sok esetben fejlődtek vissza a játékok. Mutass nekem egy olyan játékot a mai felhozatalba, ami felér a Silent Hill második részéhez. Én nem tudok ilyenről. A Final Fantasy szeria is elkorcsosult. A DMC sem a régi. Sajnos. Ezt látni pedig nem ízlés dolga.
Ahogy az sem ízlés dolga, hogy mondjuk Alfred Hitchcock Psycho-ját sem említjük egy lapon, mondjuk a Barátok Köztel. Habár ugye az egyik film, a másik sorozat. Mégsem ízlés dolga eldönteni, melyik a minőségibb alkotás. Legalábbis én látom.
41.
Yanez
#40: Ha kérhetném, mutasd meg hol sértődtem meg. :)

Természetesen nem lehetünk egyformák, és nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, pont ezért vagyunk emberek. Ezt viszont el kell fogadni, és nem az ízlésünk szerint ítélni meg egy játékot. Nekem sem tetszik a The Wicher 3, herótot kapok tőle, mégis elismerem, mert vak azért nem vagyok.
40.
Unravel
#39: Én is változtam, persze. De amit érzek a játékokkal kapcsolatban, azt én nem tudom az idő múlásával magyarázni. Nem tudom a rovására írni. Azt kell mondjam, ha Final Fantasy X élményre vágyom, akkor azt kell újra játszanom, mert jelenleg nincs más alternatíva. Ugyan ez igaz a Colossus-ra is. Sorolhatnám.
De ha te, vagy bárki más, úgy érzi, hogy őt kielégíti az Uncharted, hát legyen. Engem viszont nem fog. Ezen pedig nem kell megsértődni.
39.
Yanez
#38: 34 vagyok és játszottam az általad említet címek 90%-ával, de azokon kivül még rengeteg mással is. A minőségi játékok úgyanúgy most is jelen vannak, sőt, szebbek és jobbak, mint valaha! Egy UC, TLoU, God of War, Crash, Ratchet & Clank, Beyond, Heavy Rain, Knack, InJustice, de akár Until Dawn is tökéletesen megállja a helyét a mai játékok közt, és nem csak! Az hogy vannak egyéni ízlések, meg az, hogy az idő múltával sokunk megváltozott és már nem gyerek, ergo teljesen más mentalitással áll hozzá a mai játékokhoz, az nem jelenti azt, hogy a játékokkal van a probléma. Nézd csak meg, az ipar úgy szárnyal fölfelé, mint még soha! És minek hála? A sok jó játéknak. Idővel minden fejlődik és jobb lesz, de mi emberek sajnos változunk, és a körülményeknek hála, bizony már nem vagyunk és soha nem is leszünk ugyanazok, kik egykor gyerekként voltunk.
38.
Unravel
#37: De ha szerintem a stabil Xlive miatt, a Destiny 2 ott az igazi, és ezt leírom, az miért baj? Vagy az miért baj, hogy megosztottam másokkal azt, hogy kipróbáltam az Uncsit, és szerintem vacak? Gondolom vannak ezzel így mások is, akik úgy gondolkodnak mint én. Sőt továbbmegyek, gondolom vannak olyan PS4 tulajok, akik szerint is vacak az Uncharted. És ha ezt leírják, az baj?
Ha olvastad az összes kommentemet, láthattad, hogy régen nekem is PS-em volt. Sok szép emlék fűz ehhez az időszakhoz. Ezért is fáj valahol, hogy a Sony már nem olyan mint akkor volt. Ha olyan lenne, én lettem volna az első aki PS4-et vett volna. Tudod milyen rossz volt látni, hogy a Sony szép lassan, minden általam kedvelt játék kezét úgymond elengedte? Ezzel pedig letaszította őket a középszerűség posványába. Ami pedig most van helyettük, az sem jobb.
Pedig tudod mennyire szeretném újra átélni azt, mit azokban az időkben? MGS 1-2-3, Silent Hill 1-2, DMC, Shadow of The Colossus, Resident Evil 2, Parasita Eve, Final Fantasy X. Ezek közül a legtöbb, ha nem az összes, de régen egyet jelentett a Sony-val, a PS-el. Hol vannak ma már ezek a játékok, hol a minőségi fojtatás?
Ha játszottál akkor, ezekkel, megérthetnéd, miért vélekedek úgy az Unchartedről, és társairól, ahogy.
Mert azt még megértem, ha egy húsz éves gyerek nem ért meg engem, de, hogy te sem, az furcsa.
37.
Tuco
#36: Nem azzal van a baj, hogy örülsz a játéknak hanem azzal, hogy te kihangsúlyozod, hogy xboxon az igazi.
Ezzel azon kívül, hogy nem igaz(jelen állás szerint az xbox verzió a legrosszabb sztem. Mivel ps-en plusz tartalmat kapsz és kicsit jobb a grafika is pc-n meg ugye a jobb grafika és a 60fps miatt is jobb a játék)megint felesleges és értelmetlen konzolvitákat generálsz. Arról nem is beszélve, hogy benyögöd még azt is, hogy az uncharted milyen szar. Ez barátom nem is kicsi flamelés...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...