Knack 2 PS4

A PS4 nyitójátékának folytatása.

Készül a Knack következő felvonása?

A Gematsu szúrta ki, hogy a Sony Interactive Entertainment még a hónap elején megújította a Knack védjegyét Japánban. Ez akár azt is jelentheti, hogy készülhet a harmadik rész, amit lehet, hogy még a héten be is jelentenek.

Végleg feloszlott a Sony Japan Studio

Február óta tudjuk, hogy a Sony legrégebbi fejlesztőstúdiója, a Japan Studio nem készít már több videojátékot, mára pedig teljessé vált a csapat leépítése. Még a Sony saját stúdióit felsoroló weblapról is eltüntették a logóját.

Nem fejleszt több saját játékot a Sony Japan Studio

Lapértesülések szerint felhagy a saját játékok fejlesztésével a Sony legrégebbi stúdiója, a Japan Studio: a fejlesztőket szinte mind szélnek eresztették, az Astro Bot-sorozatért felelős Asobi Team pedig önálló csapatként folytatja.

Knack 2 teszt

Hiába szenvedtek vereséget évekkel ezelőtt, a goblinok nem tudtak nyugton maradni a szigetükön. Egy feledésbe merült robothadsereget keltenek életre, hogy leigázzák az emberiséget. Ugye tudod, hogy ki állíthatja meg őket?

Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szeptember nemcsak az iskolakezdést, de a rossz időt is úgy hozta magával, mintha kötelező lett volna. Sebaj, legalább akad néhány új játék arra a rövid időre, míg normalizálódik a helyzet!

Tölthető a Knack 2 demója

Ha tervezed a Knack 2 megvásárlását, de még hezitálsz, itt a remek alkalom arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáld a PS4 szeptemberi exkluzívját! A játék demóváltozata már elérhető a PlayStation Store-ban.

Akcióban a Knack 2 kooperatív módja

A hétvégén játékkiállítást tartottak Hongkongban, ahonnan már megnézhettetek néhány PlayStation 4-felvételt. A mai napra is akadt egy, mégpedig a Knack folytatásának friss videója, ami a kooperatív módra van kihegyezve.

E3 2017: Negyed óra a Knack 2-vel

A Sony tegnap éjjel tartott E3-as közvetítésén előkerült a Knack 2 is. A teljes bemutatót megnézhetitek most a kétfős helyi kooperatív móddal felvértezett akció-platfomerről. Az alapok szerencsére nem változtak.

E3 2017: Szeptemberben jelenik meg a Knack 2

A PlayStation 4 képességeit volt hivatott anno bemutatni a Knack első felvonása, ami hamarosan folytatást kap. Annyira hamarosan, hogy a második rész szeptember elején kerül boltokba.