Astroneer PC, XBOXONE

Túlélés és terraformálás egy bolygókkal teletömött univerzumban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

Astroneer teszt

Két év fejlesztgetés után idén februárban futott be a System Era Softworks első játéka, az Astroneer. A nyersanyaggyűjtős-bázisépítős játék inkább a nyugodtabb kalandokra vágyókat próbálja megcélozni.

Megkapta a felszállási engedélyt az Astroneer

Két év korai hozzáférés után befutott az Astroneer végleges változata PC-n és Xbox One-on. A játékban egy hatalmas univerzumot fedezhetünk fel, kolonizálhatjuk a bolygókat egyedül, vagy társainkkal közösen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.

Februárban érkezik a végleges Astroneer

Az űrfelfedezős cím már két éve van korai hozzáférésű státuszban a Steamen, de az Era Softworks bejelentette, hogy jövő februárban érkezik az 1.0-s változat PC-re és Xbox One-ra is. Ennek örömére vadiúj előzetest kaptunk.

Astroneer - ha csalódtál a No Man's Skyban

Az űr felfedezésére és túlélésre épülő Astroneer sokban hasonlít a No Man's Skyra, elvégre itt is ugyanazt kell csinálni, mint a Hello Games játékában. Reméljük, ezúttal élvezetesebb lesz az összkép!