Fire Emblem Warriors SW

A sorozat Switchre készülő új iterációja.

Két Fire Emblem-játékot is kapunk az idén?

A Nintendo köreiben otthonosan mozgó Emily Rogers legújabb jelentése szerint az Intelligent Systems gőzerővel dolgozik egy második Fire Emblem-játékon, amit még idén piacra fognak dobni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

3DS-en is mozog a Fire Emblem Warriors

Nemsokára debütál Japánban a musou műfaj legújabb gyermeke, a Fire Emblem Warriors. A Koei Tecmo ezidáig csak a Nintendo Switch-változatból mutatott felvételeket, most viszont 3DS-en is mozog a játék.

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.

GC 2017: Fire Emblem Warriors - a nyugati dátum

A Nintendo bejelentette, hogy a Fire Emblem Warriors október végén landol nálunk Switch-en, azaz nagyjából egy hónappal a japán premiert követően érkezik. A friss trailer bizonyára elkápráztatja a musou stílus szerelmeseit.

E3 2017: A harmadik galériafrissítés

Ma tömve vagyunk a Nintendo címeivel: Super Mario Odyssey, Kirby, Fire Emblem Warriors - válogathattok! Azért becsúszott egy raklapnyi 4K felbontású PC-s Destiny 2-kép, és jutott pár szaftos South Park-screenshot is.

E3 2017: Fire Emblem Warriors - ízelítő a harcokból

Aki legalább messziről látott már Dynasty Warriors-játékot, valószínűleg nem fog meglepődni rajta, hogy a sorozat készítőivel közösen fejlesztett Fire Emblem Warriors is rengeteg harcot vonultat majd fel.

E3 2017: Ismerős arcok a Fire Emblem Warriorsban

A Dynasty Warriorsból nagy kanállal merítő Fire Emblem-mellékág is megkapta a saját előzetesét. Az idén ősszel érkező hack 'n' slash 3DS-re és Switchre egyaránt elérhető lesz. A videóban régi ismerősök térnek vissza.

E3 2017: Itt nézd vissza a Nintendo prezentációját!

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a kiotói konzolgyártó nem tart saját konferenciát, helyette egy összevágott műsort közvetít az E3 apropóján. A Nintendo Spotlightról nem maradsz le, hiszen nálunk élőben követheted.

A Skyrim és a FIFA is jön Nintendo Switchre

A ma hajnali Nintendo-livestreamben a Bethesda illetékese végre megerősítette a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verzióját, illetve az EA Sports is kijelentette, hogy elhozza a FIFA-frencsájzt az új masinára. Third-party körkép.