E3 2017: Itt nézd vissza a Nintendo prezentációját!

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a kiotói konzolgyártó nem tart saját konferenciát, helyette egy összevágott műsort közvetít az E3 apropóján. A Nintendo Spotlightról nem maradsz le, hiszen nálunk élőben követheted.

A Nintendónak mindig is fontos volt a Los Angeles-i expó, noha évek óta nem rendez konferenciát. Ehelyett egy saját műsort közvetít az interneten keresztül: ez a Nintendo Spotlight, ahol sor kerül a fontosabb bejelentésekre, és levetítik az új játékvideókat.

A cég már megerősítette, hogy a Super Mario Odyssey biztosan a repertoár része lesz. A Switch kínálatának egyik legerősebb sikervárományosa talán pontos dátumot is kap. A Ubisoftnál már lerántották a leplet a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-ről, de talán némi gameplay jut mára , ahogyan a Xenoblade 2-ről is.

Reméljük, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild soron következő DLC-jéről is többet hallunk majd, nem is beszélve a vállalat új mobiljátékairól.

Ami a 3DS-t illeti, a Monster Hunter Stories, a Hey! Pikmin és az Ever Oasis lehet terítéken.

Plusz azok a címek, amiket még homály fed.

Update! A műsornak vége, a teljes adás:

De a közvetítés folytatódik beszélgetésekkel és egyéb játékbemutatókkal: 

16.
16.
Heldengeist
#15: Az én környezetemben viszont semmi visszhangja nem volt. Még annyira sem érdekelt senkit, mint a ki tudja hányadik Assassin's Creed. Az ismerőseim eleve nem társítanak már nagyobb értéket a nintendo nevéhez, mint a kínai másolatokéhoz.
15.
15.
Gamelord
#13: Nem hinném egyébként, hogy senki más számára. Nekem sok nem Nintendos ismerősöm is emlegette a trailereket.

https://www.destructoid.com/ul/442677-here-s-what-you-thought-of-every-major-2017-e3-press-conference-nintendo-wins-big-it-s-not-even-close/A1-noscale.jpg

https://i.redd.it/893yavlcai3z.jpg
13.
13.
Heldengeist
#12: Igen, a fanok számára. De sajnos megint senki más számára. Bejelentettek pér folytatást és remake-et a 20-30 éves sorozataikhoz, plusz lesz néhány indie és játéktermi stílusú budget játék port.
12.
12.
Gamelord
#11: Hát nem tudom, szerintem az elég jó dolog, ha örülnek a fanok annak amit látnak. Teljesen szubjektív dolog ez, hogy kinek mi tetszik. Persze a konferencia annyi volt, mert a gameplayeket, beszélgetéseket utána adták. Előző napokon is mentek a bejelentések, és utána is. Egy pár hónapos konzolról beszélünk, amire már legelső évbe rengeteg nagy címet kidobnak, és bejelentettek utánpótlásokat. Az eddigi Nintendo E3-akkal ellentétbe ez messze minden elvárást felülmúlt a fanok számára.
11.
11.
Chrysh
Árulják már el az N fanok, hogy milyen rózsaszínköd-szemüveget viselnek, amikor azt lehet látni, hogy a tényleges konferencia huszonnéhány percet vesz igénybe, miközben a Nintendonál az Switch miatt most hömpölyögnie kéne az újabb és újabb bejelentéseknek? Attól, hogy meglengetnek egy piros Mario kalapot, attól még nem lesz ez a legfaszányosabb konferencia, szálljon már le a köd az N fanok szeméről, ha lehet.
9.
9.
Norbiii
A Yoshi nálam mindent visz. Wii U-n az egyik kedvencem a Yoshi's Woolly World, ami hasonló, mint a SNES-re megjelent Yoshi's Island. Örülök, hogy lesz ilyen Switchre is, én imádom az ilyen játékokat. A Nintendo ismét visszahozza a gyermekkoromat. :)
8.
8.
SzDavid99
1.
1.
SzDavid99
Állítólag 25 perces lesz a Nintendo Spotlight, de utána a Nintendo Treehose Live-ban is várhatóak még bejelentések.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...