DiRT 4 PC, PS4, XBOXONE

Buggykkal és procedurálisan generált pályákkal érkezik a DiRT-széria negyedik része.
Típus:

Ingyenes a Steamen a DiRT Rally

Korábban már sok különböző helyen volt lehetőségünk ingyen beszerezni a Codemasters ralis alkotását, ezúttal viszont nincs másra szükségünk, csak egy Steam-felhasználóra, és máris csikoroghatnak a gumik.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.

DiRT 4 teszt

Olyan, mint a zene. Megtalálod a ritmust és táncolsz a veszéllyel, feszegetve a végleteket. Az adrenalin végigszalad az ereidben, a világ pedig megszűnik létezni, míg nem marad más, csak te. Az autód. És az út.

Brit toplista: élen kezdett a Wipeout-kollekció

A sorozat történetében az új Wipeout-csomagnak sikerült először aranyérmet szerezni a brit játékeladási toplistán. Pedig volt verseny, elvégre a DiRT negyedik része és a The Elder Scrolls Online: Morrowind is a múlt héten debütált.

DiRT 4 - indulhat a sárdagasztás!

Már csak pár nap és boltokba kerül a DiRT 4, ennek örömére a szokásos launch trailerrel borzoljuk a raliőrültek idegeit. A játék a szimulátoros és az arcade közösséget is megszólítja - reméljük, van alapja mindennek!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A száguldozás szerelmesei örülhetnek a héten, ugyanis a DiRT-sorozat új epizódja mellett most jelenik meg a Wipeout: Omega Collection is. Emellett a Farming Simulator idei felvonása is befut a héten, ezúttal hordozható eszközökre.

DiRT 4 - előzetesen a ralikrossz

A DiRT-sorozat következő számozott epizódjában a ralikrossz is jelen lesz, mint játékmód, a Codemasters pedig érzi, elég komoly az érdeklődés a kategória iránt, így egy friss előzetesben mutatja be azt.

Igazi versenyzők beszélnek a DiRT 4-ről

A DiRT 4 nem csupán a 2015-ös DiRT Rally szellemiségét viszi tovább, a kevésbé szimulátoros megvalósításra vágyó játékosok számára ott lesz az arcade mód is. Most valódi ralipilóták beszélnek a versenyzés élményéről.

DiRT 4 - hajts félelem nélkül!

A DiRT 4 legújabb előzetesében a játékmenet mellett a zenén lesz a hangsúly, hiszen a játékban olyan előadók dalai csendülnek majd fel, mint a The Amazons, a Sigma, a Freak and Pretty és a Vicious.