Ingyenes a Steamen a DiRT Rally

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 15.
  • Akció
Link másolása
Korábban már sok különböző helyen volt lehetőségünk ingyen beszerezni a Codemasters ralis alkotását, ezúttal viszont nincs másra szükségünk, csak egy Steam-felhasználóra, és máris csikoroghatnak a gumik.

Legutóbb a Humble Store-ban, most viszont már a Steamen ingyenes a népszerű versenyjáték, melyet szeptember 16-ig bárki ingyen hozzáadhat a Steam könyvtárához, és aztán meg is tarthatja örökre. Az igazán nagy ínyencek pedig Oculus-headsettel is belevághatnak a futamokba, ugyanis a játék remek VR-támogatással rendelkezik.

Ha pedig időközben megcsapna minket a DiRT-láz, akkor a DiRT Bundle csomagot is 73 százalékos akcióval tudjuk megvásárolni, mely a DiRT Rally második felvonása mellett az arcade vezetés felé elmozduló DiRT 4-et is magába foglalja.

16.
16.
#15: Csak Crytek nyomatja itt a necro warriort.
15.
15.
#14: Ingyenes a Steamen a DiRT Rally - Írta: sirdani 2019. szeptember 15
14.
14.
Heldengeist
Szeptember 16-ig? Ennyi erővel akár végleg is ingyenessé tehetnék.
13.
13.
crytek
És ismét bundleba került, aki lemaradt most pótolhatja

Fanatical Nitro Bundle 2-ben

https://www.fanatical.com/en/bundle/nitro-bundle-2
8.
8.
joshfeed
Lövő ez a stuff nagyon. Amúgy lurkók néha olyan jó akciók vannak hogy érdemes 10eurót elverni steamen támogatva a fejlesztőket, főleg ha akciók vannak. Annyit egy este alatt elbulizik az ember.
7.
7.
dvs00
#6: Szóval most hozzáadtam akkor később még látszódni fog majd? Mert csak holnapig lehet letölteni ingyenesen.
6.
6.
Terrybully
Jelenleg bugos, másoknak sem jelenik meg a könyvtárban, nálam sem látszik pedig van jó pár játékom steamen, szóval itt most nem azzal függ össze, hogy nem vett semmit.
5.
5.
Anti4730
#1: Ja kell vasarolnod valami jatekot asszem negy vagy tiz euro ertekben Mar nem tudom, es csak akkor fogod tudni elinditani a dirt rally is.
4.
4.
Ooorky
Sok funkció csak akkor müködik ha legalább 10€-ért vásárolsz.
1.
1.
dvs00
Emiatt csináltam életemben először Steam Fiókot, hozzáadtam a könyvtáramhoz, telepítettem a Steam-et de ott meg azt írja, hogy üres a könyvtár, a játékot pedit onnan se lehet indítani mert a lap tetejére ugrik és ennyi. Valamit elbasztam?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...