Pillars of Eternity II: Deadfire PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott a Pillars of Eternity.
1545067840

Pillars of Eternity II - jövőre konzolokra is

Az Obsidian szerencsére nem feledkezett meg a Pillars of Eternity-folytatás korábban ígért konzolos változatairól, ráadásul az átiratok megjelenését a Microsoft-féle felvásárlás sem befolyásolja. Mindezt a stúdió erősítette meg.
1545030008

Megérkezett a Pillars of Eternity II utolsó DLC-je

Egy alvó isten testében játszódik a Pillars of Eternity II: Deadfire utolsó kiegészítője, amely egy nagyobb ingyenes frissítés mellett látott napvilágot. Tizenegy új alosztállyal bővült a felhozatal, így még színesebb karakterünk lehet.
1543474856

TGA 2018: Ott lesz az Obsidian új játéka is

Ez lesz az első alkalom, hogy villant valami újat az Obsidian Entertainment, mióta a Microsoft felvásárolta a csapatot a múlt hónapban. Az első teaser képek már megérkeztek, s ha minden igaz, egy sci-fi RPG-vel lesz dolgunk.
1541892833

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.
1541680234

Nagyon rosszul fogyott a Pillars of Eternity II

Aggasztó hírek érkeztek az Obsidian alkotása felől, szeptember végéig ugyanis csak alig 110 ezer kópia ment el a Pillars of Eternity II: Deadfire-ből világszerte, ami nagyon gyér teljesítményt még egy CRPG esetében is.
1539165607

Úgy tűnik, a Microsoft megveszi az Obsidiant

A Kotaku értesülései szerint a Microsoft közel áll ahhoz, hogy megvásárolja az Obsidian Entertainmentet. Ha minden igaz, már csak az akvizíció véglegesítése van hátra - a felek egyelőre nem kommentálták az értesüléseket.
1536408041

Pillars of Eternity 2 - dátumot kapott a második DLC

Szeptember végén érkezik a Pillars of Eternity 2 második nagyobb bővítménye, a Seeker, Slayer, Survivor. Már a címből is sejthető, hogy nem mindennapi kihívások várnak ránk, félelmetes és fifikás lényekkel csapunk össze benne.
1531483227

Pillars of Eternity II - Beast of Winter dátum

Habár júliusra vártuk az Obsidian szerepjátékának első fizetős DLC-jét, végül csak augusztusban csaphatunk le a Beast of Winterre. Egy teljesen új fagyos szigetre látogatunk a DLC-ben, ahová egy gonosz szekta fészkelte be magát.
1529948820

Pillars of Eternity II: Deadfire teszt

A klasszikus RPG-k reneszánszát elindító játékok egyike, a Pillars of Eternity most folytatást kapott, a második epizód pedig azt ígérte, hogy mindenben felülmúlja az első részt - végül így is lett!
1529679600

Újabb ingyenes DLC-vel bővült a Pillars of Eternity II

Alig másfél hónapja jelent meg a Pillars of Eternity II: Deadfire, máris több ingyenes DLC elérhető a klasszikus RPG játékosainak. Az Obsidian most a Scalawags Pack névre hallgató csomaggal lepett meg minket - lássuk, hogy mi van benne!