LEGO Marvel Super Heroes 2 PC, PS4, SW, XBOXONE

Újabb LEGO-játéknak örülhetnek a Marvel-fanatikusok.
Típus:

A Bosszúállók a LEGO Marvel Super Heroes 2-ben

A Traveller's Tale is felkészült a Bosszúállók: Végtelen háború premierjére. A moziból ismerős karakterek mellett egy új pályával bővült a LEGO Marvel Super Heroes 2 felhozatala, és nem is kérnek sokat a DLC-ért.

LEGO Marvel Super Heroes 2 teszt

Kang, a Hódító végső csapásra készül. Térben és időben utazva szaggatja szét világunkat, hogy felépítse álmai városát, Chronopolist - ehhez azonban a Bosszúállóknak és a Galaxis Őrzőinek is lesz egy-két szava!

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

LEGO Marvel Super Heroes 2 - itt az utolsó trailer

A Marvel szuperhőseinek ezúttal sem lesz könnyű dolguk, hiszen Kanggal, a Hódítóval kell majd farkasszemet nézniük, aki ezúttal az egész univerzum létét fenyegeti legújabb ördögi tervével.

A Thor-filmet is hirdeti az új LEGO Marvel-előzetes

A Warner Bros.-nak és a TT Gamesnek köszönhetően hosszú idő után új előzetest kaptunk a közelgő LEGO Marvel Super Heroes 2-ből. A legújabb trailer a Thor: Ragnaroköt is népszerűsíti.

Sztoritraileren a LEGO Marvel Super Heroes 2

Még mindig szállingóznak hírek a New York-i Comic-Conról, ezúttal a LEGO Marvel Super Heroes 2 került terítékre. A történetet bemutató előzetes mellett a szezonbérlet tartalmáról is lehullott a lepel.

Inhumansre hangol a LEGO Marvel Super Heroes 2

A LEGO Marvel Super Heroes 2 is meglovagolja az Inhumans körüli hype-ot, mivel a TV-sorozat ma indul. Naná, hogy a szuperhősök csapata is benne lesz a TT Games játékában, a legújabb trailer őket mutatja be.

GC 2017: LEGO Marvel Super Heroes 2 trailer

Az idei LEGO-kaland, a LEGO Marvel Super Heroes 2 is kapott egy Gamescomra időzített előzetest. A készítők ebben bemutatják Chronopolist, ahol egy sor ikonikus Marvel-helyszínt járunk be.

LEGO Marvel Super Heroes 2 - bemutatkozik Kang

A TT Games leleplezte a LEGO Marvel Super Heroes 2 egyik főgonoszát, Kangot, a Conquerort. Őt kell megállítania a szuperhősökből álló brigádunknak a novemberben érkező akció-platformerben.