Lost Sphear PC, PS4, SW

Az I Am Setsuna készítőinek új JRPG-je.
1705681800

Ezek a címek távoznak februárban a PlayStation Plus Extra katalógusából

Ahogy az lenni szokott, havonta frissülnek az előfizetéses modellen alapuló játékkatalógusok felhozatalai, most pedig kiderült, hogy mely játékok fognak távozni jövő hónapban a PlayStation Plus Extra kínálatából.
1520868180

Lost Sphear teszt

Az I Am Setsuna szellemi örökösének is tekinthető Lost Sphear mintha a saját csapdájába esne. Tisztában van vele, hogy fő célja a múltidézés, de közben teljesen megfeledkezik arról, hogy ma már csupa nosztalgiával nem lehet mindent eladni.
1516604400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tűkön ülve vártuk már a hónap utolsó hetét, de megérte böjtölni! A következő napokban véget ér az uborkaszezon, a héten több régóta esedékes játék is megjelenik majd.
1505401200

Lost Sphear - videón a karakterek és a világ

A mai napon a Square Enix rövid videót tett közzé készülő játékáról, a Lost Sphearről. Az előzetesben megtekinthetjük a közelgő JRPG világát és a karakterek is bemutatkoznak röviden - igaz, csak az anyanyelvükön.
1504119600

Traileren az I Am Setsuna-csapat új alkotása

Gameplay ízelítő érkezett a Tokyo RPG Factory következő fejlesztéséhez, amely az I Am Setsunához hasonlóan a klasszikus JRPG-k játékmenetét hivatott modernizált köntösbe bújtatni.
1496156444

Lost Sphear - az I Am Setsuna alkotóitól

A Square Enix bejelentette a Tokyo RPG Factory új projektjét, amely egy felülnézetes, klasszikus JRPG lesz bájos körítéssel. A Lost Sphearben a memória erejével építjük újjá a világunkat.