Extinction PC, PS4, XBOXONE

Harc a negyven méter magas orkok ellen: jó bulinak tűnik, de nem az.
1526048700

Extinction teszt

Ötemeletes orkok döngetik Dolorum királyságának kapuit, a Ravenii-invázió megkezdődött. Az Extinction története egy magányos hős háborúját dolgozza fel, villámgyors csatákkal és tökéletesen felejthető eseményekkel.
1523358000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár az áprilisi felhozatal lényegesen szerényebb, mint a márciusi, azért a következő napokban is akad egy-két cím, amire érdemes lehet odafigyelni.
1521041410

Történetmesélős előzetesen az Extinction

Bár az Extinction sztorijáról már több ízben is hallhattunk, az Iron Galaxy most mégis úgy döntött, részletesebben is bemutatja az utolsó Sentinel történetét. A tét nem kisebb, mint a világunk, és ami még megmaradt belőle.
1518625819

Traileren az Extinction lényege

Ravenil vérszomjas óriásai rettegésben tartják a birodalmat, csak az utolsó Sentinel képes megállítani a hordákat. Változatos harcrendszer és hosszú játékidő várja a leendő harcosokat az Extinctionben. Itt a legújabb előzetes.
1517396400

Áprilisban jön az Extinction

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Iron Galaxy legújabb játéka, az Extinction. A God of War és a Shadow of the Colossus szerelemgyerekében óriási ogrékat kell majd levadásznunk.
1513353609

Extinction - képességek és stratégia

Az Iron Galaxy kiadott egy friss videót legújabb játékából, az Extinctionből. Ebben a producer, Derek Neal mesél nekünk a különböző képességekről, amelyekkel visszaverhetjük majd a Dolorum királyságát fenyegető Ravenii-inváziót.
1508673613

Tíz percig mozog az Extinction

A Polygon munkatársai rátették a mancsukat az Extinction jelenlegi verziójára. A játék olyan, mintha az Attack on Titan nyugati verziója lenne, itt is böhöm nagy ogrékat kell eltennünk láb alól. Nagyon ígéretes az Iron Galaxy alkotása.
1507201217

Extinction - Dávid a góliátok ellen

Anvil egy ősi rend tagja, feladata az, hogy a békés városokat megvédje a betolakodó óriásoktól. Lényegében az Attack on Titan nyugati klónjáról van szó, amelyben alaposan fel kell kötnünk az alsóneműt, ha győzni akarunk!
1497363574

E3 2017: Extinction - az óriások nem menekülnek

A Killer Instinctet is jegyző Iron Galaxy új játékban egy olyan hőst alakítunk, aki hatalmas ogrékat vág le. A filmes előzetes után végre egy hosszabb gameplay felvétellel gazdagodtunk a jövő év elején megjelenő címből.
1496330640

Extinction bejelentés - harc a 40 méteres ogrék ellen

Hangulatos kedvcsinálóval robbant be az új generációs Killer Instinctet is jegyző Iron Galaxy: az Extinctionben egy ősi rend egyik utolsó tagját képviseljük, a mi feladatunk, hogy megvédjük az emberiséget a 40 méteres ogresereggel szemben.