Strange Brigade PC, PS4, XBOXONE

A harmincas években játszódó kooperatív shooter, melyben mitológiai lényekkel csapunk össze.
Típus:

E3 2021: A közeljövő egyéb Nintendo Switch-játékai

A Nintendo Direct nagyobb bejelentéseit külön már szemléztük, most jöjjön a többi játék, amit várhatunk a hibrid konzolon. A legtöbb megjelenése nincs is olyan messze – sőt, némelyiknek már ma nekiláthatunk!

Három új címmel bővül az Xbox Game Pass

Újabb játékok érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, ráadásul nem is akármilyenek! Jön a Strange Brigade, illetve rögtön a megjelenésétől fogva elérhető lesz az előfizetőknek a Mutant Year Zero és a The Gardens Between is.

Strange Brigade - ilyen a második DLC

Folytatódik a Strange Brigade The Thrice Damned című DLC-kampánya a második fejezettel. A Sunken Kingdom szörnyeit egy új karakterrel is megtizedelhetjük - ő Hachiro Shimizu, akik sokkoló gránátokkal operál.

Befutott a Strange Brigade első DLC-je

Megérkezett a Strange Brigade háromrészes bónuszkampányának első fejezete, amely a szezonbérlet része. A Thrice Damned 1: Isle of the Deadben egy holtakkal teli trópusi szigetre látogatunk.

Strange Brigade - új ingyenes pályák a láthatáron

Éppen csak megjelent a Rebellion pulp horrorokat felelevenítő co-op játéka, máris érkezik az első nagyobb tartalmi frissítés. Négy új térképen vehetjük fel a harcot a több ezer éve elföldelt ősi zombik ellen.

Brit toplista: továbbra is az élen az F1 2018

A Codemasters idei F1-játéka a múlt héten sem talált legyőzőre az Egyesült Királyságban. A britek persze a focit is imádják, így nem csoda, hogy az ezüstérmet a Pro Evolution Soccer 2019 kaparintotta meg.

Strange Brigade teszt

Négyezer évig volt bezárva. Névtelen sírba temették, rangját elvették, életét és uralkodását kitörölték a történelemkönyvekből. De most visszatért, és mindezért kész kegyetlen, véres bosszút állni!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Megérkezett a Strange Brigade launch trailere

Még egy ígéretes alkotás érkezik augusztus végén, ez a Rebellion vadonatúj kooperatív címe, a Strange Brigade. Noha csak a jövő héten esedékes a megjelenés, már most lecsekkolhatjuk a premiert ünneplő előzetest.

Ezt tudja a Strange Brigade

Egy évvel a bejelentés után a hónap végén végre megérkezik a Rebellion kooperatív lövöldéje. Ha eddig nem tudtad hova tenni a Strange Brigade-et, most egy hatperces gameplay bemutató világít rá a főbb jellemzőire.