Három új címmel bővül az Xbox Game Pass

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 30.
  • Akció
Link másolása
Újabb játékok érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, ráadásul nem is akármilyenek! Jön a Strange Brigade, illetve rögtön a megjelenésétől fogva elérhető lesz az előfizetőknek a Mutant Year Zero és a The Gardens Between is.

Az Xbox Game Pass különösen nagy figyelmet kapott az X018 során, később pedig Phil Spencer is sokat mesélt arról, hogy milyen mértékben segíti az eladásokat az előfizetéses szolgáltatás. Ráadásul mi sem bizonyítja jobban, hogy a Microsoftnak komoly tervei vannak a rendszerrel, minthogy 16 játékkal bővítette, illetve bővíti a kínálatát mostanában, köztük olyan címekkel, mint a PlayerUnknown’s Battlegrounds, vagy a Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Ugyan ennyi újdonságról ezúttal szó sincs, de azért a decemberi felhozatal is egészen érdekesen alakult. Rögtön a megjelenésének napjától elérhető a szolgáltatás kínálatában a nosztalgikus és szürreális hangulatot ötvöző The Gardens Between, melyet december 4-től az XCOM stílusát idéző Mutant Year Zero követ.

A legnagyobb dobást ezúttal a Mikulás hozza, december 6-tól ugyanis az előfizetéssel tölthető lesz az 1930-as évek atmoszféráját felelevenítő, co-op központú Strange Brigade is. Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, fontos hozzátenni, hogy az X018 során bejelentett ajánlat még él, vagyis az ünnepi időszakig az első havi előfizetés ára csupán 1 dollár (illetve nálunk még kedvezményesebben 200 forint).

21.
21.
delphijos
#20: Dehogy van egy acc. Úgy hogy lehetne együtt multizni ??? Ugyanez van nálunk is. Csak nalunk én veszek mindent :D
20.
20.
godach
#17: Nem kellene ugyan az az acc sem. A Live szolgáltatás engedélyezi azt, hogy két külön accountot párosíts. Nekem haverral van így. Ő veszi a Goldot én meg a Gamepasst és mindketten tudjuk használni, egyszerre, két külön accounttal.
19.
19.
Huf93
Jaa mostmár értem hogy ti 2 gépen egy accal játszotok? Bocs kicsit fáradt vagyok már :D
18.
18.
Huf93
#17: Pedig nálunk így van tesómmal 2 acc 2 gép
megcserélve elsődleges gépnek enyémen ő accountja ővén enyém :) megy a ps plus minden játék egyszerre eggyüt mindenhogy :)
17.
17.
delphijos
#16: Dehogynem. Szoktam multizni is vele. Ja, ps-en ez nem egészen így van, két külön gépen ez nem megy... És ez azt is jelenti hogy nem tudtok egyszererre ugyanazzal játszani.

"If you have more than one PS4 then you'll need another account with PlayStation Plus for each extra PS4 you have. That's because benefits can only be shared from the primary account to other accounts on the same console, and there can only be one primary account per console"
16.
16.
Huf93
#15: Tudtommal egyszerre nem tudtok játszani? Vagy ez csak a megjelenéskor volt ?
Psen ez műkődik már ps3 óta :) elején 5 géppel lehetett csinálni azóta csökkentették 2re. Ps3 era közepén
15.
15.
delphijos
Ja, nálam még egy dolog van amire még tökéletes a Box. Nekem van előfizum ( game pass, gold, EA Access ). A fiam konzolja van elsődleges eszköznek beállítva az én accountom-nak, az övének meg az enyém. Igy, ő használhatja az összes szolgáltatást, meg játszhat mindennel amit megvettem, és mivel az én gépemen meg én vagyok bejelentkezve, én is. Mindent csak 1x kell megvenni. Ennél jobb deal nincs.
14.
14.
delphijos
#6: Nálam hasonló a helyzet. Céges laptop, játékra felejtős. Ami játékra igényem van a konzolok kielégítik. Elfogadom a hátrányaikat is.
13.
13.
Fata Morgana
#9: Hagyd már ezt a marhaságot, az összes ex címet letolja az ember (bár ezekből nem is mindegyik érdekel mindenkit) kb. 2hónap alatt és utána????Jójóznak??
Az exjátékok OMG.. "a halat is úgy fogják hogy beetetik".))
11.
11.
frankdelgado
#9: Gears, Forza, Sot valamint az új jàtékok immàron jobb minőségben futnak. Szoval azért van mit jàtszani ne aggódj. De ha gondolod mantràzhatod magadnak a ps exeket....
10.
10.
Én múlt héten vettem egy Scorpio edition-t és nem bántam meg. Nagyon nagy szerencséje van a Sony-nak, hogy a tényleg frankó ex-ek nálunk vannak, mert kb az az egyetlen, amiben jobb, mondom ezt egy pro birtokában. Az x sokkal halkabb, a kontroller fényévekkel jobb, a játékokat sokkal gyorsabban tölti le ugyanarról a hálózatról. A szolgáltatásokat össze sem lehet hasonlítani. Akit nem érdekel a 4K, annak mindenképp ajánlom, hogy szerezze be mindkét konzolból az alap verziót.
9.
9.
ssemtexx
#4: Az oké, na de milyen játékokkal b*sz oda? XBOX-ra nincs normális exklúzív játék. Azért Horizon Zero Dawn, Last Of Us, Uncharted, God Of War, Spiderman és még sorolhatnám.. na ezeket lehet is játszani.
8.
8.
Fata Morgana
Akik valóban játszani akarnak (nem különcködni), nékik ez felülmúlhatatlan szolgáltatás, szó szerint "gombokért" tolhatják egy "valag" játékkal, ebben verhetetlen az MS ez tény.:)
Nem kell "temetni" a céget mert a szolgáltatásaik, és a Live elviszik az X Brand-et a hátukon.
7.
7.
godach
#6: Jajam. Sokan azt hiszik halott a Box vagy nem éri meg mert nincs exkluzív rá stb. Holott a szolgáltatások, hihetetlen jók és ha azt nézzük, akkor egy VGA árából kapsz egy komplett gépet és szinte aznap megjelent játékokkal játszhatsz. Nem rossz üzlet ez, telibe találta az MS.
6.
6.
Őrnagy
#5: Nekem pl nincs is pc-m. Van itthon egy laptopunk, a feleségem arra használta, hogy azon chatelt, mert úgy gyorsabb, mit telefonon. A lányunk elkérte, mert ő már 12, lassan szüksége van rá :D
Tehát semmi pc nincs itthon. És ha lesz kis pénzem, veszek is egy boxot a PS4 mellé, mert nagyon jó ajánlat!
3.
3.
frankdelgado
Nincsràjàtèkbukottkonzol...mièrt veszi ezt mèg valaki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...