Griftlands PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj szerepjátékon dolgozik a Klei Entertainment.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú játékmegjelenési listával indul a június, a kiadók és fejlesztőcégek alaposan megnyomják a nyár elejét. Nagyobb címeket és izgalmas indie projekteket egyaránt találni a felhozatalban.

Dátumot kapott a Griftlands

Ha kedvelitek a Slay the Spire-jellegű deckbuildereket, akkor mindenképpen vessetek egy pillantást a Griftlandsre! A játék végre elhagyja a korai hozzáférést, hogy júniusban megérkezzen a végleges változata.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.

E3 2019: Ismét életjelet adott magáról a Griftlands

A két évvel ezelőtti PC Gaming Shown mutatkozott be a Mark of the Ninját és a Pyre-t is elkövető Klei Entertainment legújabb játéka, a Griftlands, ami az eltelt két év alatt teljesen radar alatt maradt. Ennek vége, új trailert kaptunk.

E3 2017: Bemutatkozott a Griftlands

A PC Gaming Show keretein belül mutatkozott be a Shank, a Don't Starve és az Invisible, Inc. fejlesztőcsapatának, a Klei Entertainmentnek a legújabb játéka, a Griftlands, ami egy hangulatos RPG-nek ígérkezik.