Tunic PC, PS4, XBOXONE

Aranyos Zelda-klón egy rókával a főszerepben.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

Már nem kell sokat várni a Tunic PlayStation-változatára

Hamarosan a PlayStation-konzolokon is tiszteletét teszi a nagysikerű indie fejlesztés, a Tunic. Ezt egy új trailer társaságában jelentették be a State of Playen.

TUNIC teszt

Mindig elképesztő élmény egyfős fejlesztésű játékokról pozitívan írni. És habár Andrew Shouldice megemlíti, hogy kapott segítséget, főleg zenei téren, a kanadai alkotó jogosan lehet büszke szerelemprojektjére, a kis róka kalandjára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések - mi pedig szokás szerint szállítjuk a listánkat, amely összefoglalja, hogy milyen újdonságok érkeznek a következő napokban. Lássuk a felhozatalt!

TGA 2021: Végre dátumot kapott a Tunic is

A Tunic az utóbbi évek egyik legígéretesebb indie fejlesztése volt, és most úgy tűnik, készen áll a megjelenésre: a készítők a The Game Awards apropóján leplezték le a játék napra pontos megjelenési dátumát.

E3 2021: Ezeket a demókat élvezhetik az xboxosok

A Summer Game Fest keretében az ID@Xbox közel negyven játékdemót szállít az xboxosoknak a napokban is sokat szereplő független fejlesztésű alkotásokból. Egészen június 21-ig van időnk kipróbálni őket.

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.