E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

A másik nagy konzolgyártó kedd hajnalban tartja szokásos sajtótájékoztatóját, és ugyan a cég nem mutat be új konzolt, ez nem jelenti azt, hogy nyugisan telne a buli. A Sony tehát teljesen a PS4 közelgő játékkínálatára koncentrál majd, és mivel exkluzív szerződése van az Activisionnel, a Call of Duty: WWII és a Destiny 2 új képsoraira is itt számíthatunk. Reméljük, a PlayStation VR-címek is szintet lépnek!

Ami a first party címeket illeti, Uncharted: The Lost Legacy-, Knack 2-, God of War- és Days Gone-látnivalók tutira lesznek, és talán a The Last of Us: Part II-be is belenézhetünk végre.

Update! A konferenciának vége, alább tudjátok visszanézni! Spoiler: a The Last of Us kimaradt sajnos a műsorból.

43.
43.
zozo76hun
#40: ebbe azert ne legyel olyan biztos!
42.
42.
Duken
#39: Ennyi. Sajna elég sok itt a lelkileg sérült és érzékeny ember, pont azért akarnak veszekedni provokálva a másikat mert a személyes kontaktusban frusztráltak, de kedves Tõled a békítõ szándék. :)
41.
41.
ADMlN
#26: Veled nem fogok objektivitásról beszélgetni, mert te azt távolról sem ismered. De az igazság az, hogy csak a Beyond trailer egymaga lepipálta a tejes Sony konferenciát. Egyrészt nagyszerű előd régvárt folytatása, másrészt a Sony nem csinált mást mint hozta a kötelezőt és még azt sem túl hatásosan, mert nekem pl. simán elmemt a kedvem a Detroit-tól.
40.
40.
PaprikaJancsi
#38: Hát azért jóval erősebb, ez TÉNY. Mint ahogy az is, hogy a fejlesztőket ez nem nagyon fogja érdekelni, és a legtöbb cím hasonlóan vagy ugyanúgy fog kinézni.
39.
39.
Shannaro
Srácok nem kell összeveszni azon, hogy melyik gépen néznek ki jobban a játékok. Ha multiplatform címeket vesszük, mindenki élvezheti, és ha XBox-on jobban is néznek ki, a PS4-esek sem kell, hogy szomorkodjanak, azon is elképesztő látványt lehet produkálni.
38.
38.
Yanez
#37: Ezt nagyon jól gondold át mégegyszer!!!! Ha sima PS4 írsz, akkor még rábólintok, bár a "jóval" ott is túlzás lenne.
37.
37.
PaprikaJancsi
#36: Multiplatform címek azért jóval látványosabbak és stabilabbak lesznek, mint a Ps4 Pro-n.
36.
36.
kopic
Ilyen latvanyu jatekok mellett a Ms nem ertem mit is akar az XOX-el, arra eddig Forza 7-n kivul egy jateknak sincsen lehengerlo kinezete, amiert megerne megvenni.
35.
35.
kopic
Gow, days gone, Detroit, spider, mind jok voltak !
34.
34.
kopic
#29: 60 Milla felett van PS4 így szerintem egyhamar nem lesz ps5 az tuti. Sony sem hülye, plusz nincs is konkurenciajuk.
Ha pedig benyomnak egy árcsökkentést azzal megjobban fogják vinni.
32.
32.
madSci
#20: Az EA-é egy harmatgyenge előadás volt, csak a pc gaming tudta lejjebb vinni a színvonalat. Egyetlen érdemi játékuk a Battlefront 2, amiből lenyomtak egy multi kört. Ezt ne nevezzük érdemi shownak.
31.
31.
KRAT0S
#28: Én nem a BG&E 2 ről beszéltem,azt én is várom(már ha nem csak nintendora jön )
az első részét is imádtam,én arról a kalózos játékról beszéltem (a S&Bones-ról).

FC5 is egy nagy nulla.Az AC viszont most kivételesen tetszik
EA szót se érdemel,inkább el se mentek volna
Nintendo is jó volt lazán odaverték a MS konferenciát,de még a Bethesda is(!)
A sony-val viszont egyik se veszi fel a versenyt,még így se hogy pár címet be se mutattak. (valószínű tartogatják a PlayStation Experience-re )
30.
30.
kopic
Visszanezve MS konfot fél óra alatt foldbedongolte.
29.
29.
tsulok
Hát lehetett volna jobb is:
- Nem volt Sucker Punch, FromSoftware. Lehet, hogy már PS5-re készülnek? Főleg SP aggaszt, Sony évekkel a megjelenés előtt bejelenti a játékaikat. Ha PSX-en se lesz ott, akkor szerintem PS5-re jön ki csak.
-Dreams sehol, még a pre-showba se mutatták be. MM napjai meg vannak számlálva :S.
-Detroit, Days Gone még megjelenési évet sem kapott. Kijönnek ezek jövőre? Nem lepne meg ha legalább az egyik 2019-re csúszna. Days Gone-t ki kéne adni minél előbb, mert a TLoU 2 közelében senkit sem fog érdekelni.

A konferencia nagy meglepetése a SoTC remaster/remake bejelentés volt. Ez elég szomorú. Ettől még nem volt rossz konferencia, de lehetett volna sokkal jobb is.
28.
28.
Shannaro
#27: Nincs igazad. A full CGI trailer miatt van, ami nem mond se dátumot, se platformot, gyakorlatilag nulla konkrétummal a játékról, aminek az első része kiemelkedő volt...

Szerintem nekik az is megváltást hozott volna, és egekig magasztalnák a már "bizonyított" céget, ha csak a Beyond címét említik meg...

Azért a Sony konferencia sok téren nyújtott tartalmasabb előadást, ezt be kell látnunk.
27.
27.
KRAT0S
#26: +++

egész évben szidták,most meg hírtelen mekkora király lett a UBI mert dobnak egy kalózos játékot,amit az AC -ból építettek fel...mekkora eredeti egy kiadó B+
26.
26.
Duken
#10: Beyond Good and Evil 2 nálam is tarolt de ha objektívek akarunk maradni a sony még így is (hogy egy csomó játékát nem mutatta be),visszafogottsága ellenére is a legütõsebb játékokat gameplayeket vonultatta fel. gow,hzd,soc ,sm,dg,uc. Ajj egy Bloodborne 2nek nagyon örültem volna de attól még egy cgi trailertõl nem lesz jobb az ubi konf.
25.
25.
Duken
#8: Szerintem meg GOW eddig a legepikebb amit láttam valaha.
24.
24.
Shannaro
Azt hiszem a Sony tarolt idén. Ezekkel a bejelentésekkel messze felül múlta az elvárásaimat.
21.
21.
Pain
#14: Ezért szerintem sok helyen a fejedet vennék :D Mármint a teára értem. Mondjuk én is így iszom, de ez olyan istenkáromlás, mint a jó whisky-t keverni.
16.
16.
KRAT0S
#14: Mondogasd csak magadnak... hátha elhiszed egy idő után.
15.
15.
KRAT0S
Sucker Punch semmit nem hozott ?
Na majd legközelebb :)
14.
14.
zozo76hun
a sokadik Uncharted, most mar drake nelkul, olyan mint a tea, citrom es cukor nelkul. meg lehet inni, de... mar nem az igazi. :)
12.
12.
Macifasz
Bár a körítés tekintetében enyhe csalódást okozott a Sony a tavalyi E3 után, de a játékok bőven kárpótoltak. Az új Pókember fenomenálisan néz ki, de ugyan ez mondható el a God of War-ról, a Detroit-ról és az Uncharted-ről is. A Days Gone engem nem mozgatott meg különösebben. Picit sajnálom, hogy a The Last of Us 2-ből semmit nem kaptunk, de ezt betudom a telhetetlenségemnek. :-D A lényeg, hogy bőven lesz mit játszani az exkluzívok tekintetében a Sony konzolján. Így kellett volna, kedves MS.
11.
11.
KRAT0S
Azt a rohadt....lealáztak a boxot a sárga föld alá ! Megint.

Mondjuk nem volt nehéz...a nagy semmit.

Tetszik az összes, kivéve a Knack 2 az valahogy nem érdekel (de egy jókora leárazás után az is jöhet) a többi instant buy !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...