Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.
1628780400

Szép eladási számokkal büszkélkedhet a Capcom

Nincs oka panaszkodni a Capcomnak, hiszen továbbra is remekül teljesítenek a kasszáknál az utóbbi években piacra dobott címei. A japánok most néhány hangzatos számot is megosztottak velünk.
1626426000

Monster Hunter-animációs filmet készít a Netflix

Tegnap érkezett a hír, hogy a Capcom népszerű szörnyvadászós szériája, a Monster Hunter is ellátogat hamarosan a Netflixre, méghozzá egy animációs film képében. A Monster Hunter: Legends of the Guild augusztus 12-én mutatkozik majd be.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1620674100

Rekordnyereséggel zárta az évet a Capcom

A Capcom is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, a japánok pedig ezúttal sem panaszkodhattak: zsinórban ez a negyedik év, amit rekordnyereséggel tudhattak maguk mögött.
1612004400

Társasként tér vissza a Monster Hunter World

A videojátékok világában már óriásit aratott a Monster Hunter World, hamarosan pedig eljön az ideje, hogy a nappaliban vagy a konyhaasztalon vágjunk neki a szörnyvadászatnak.
1607245200

Áll a bál a Monster Hunter-film körül Kínában

Kína mindenki másnál hamarabb láthatta a Monster Hunter-filmet, azonban két nap után a filmet levették a moziműsorról egy rasszista vicc miatt, és a helyiek most bosszút is állnak miatta a Monster Hunter Worldön.
1606381200

Milla Jovovich a Monster Hunter Worldben

A Monster Hunter World: Iceborne sem marad ki a közelgő Monster Hunter-film promózásából. Egy kétküldetéses event erejéig a Milla Jovovich alakította Artemis is beköszön a játékba.
1605772800

Szörnyekkel van tele a Monster Hunter új előzetese

A Monster Hunter-film legújabb előzetese tömve van a franchise különböző monstrumaival. Aki az eddigi reklámanyagokból a szörnyeket hiányolta, annak ezúttal nem kell csalódnia: Diablostól Rathalosig minden van itt.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1602687600

Itt a Monster Hunter-film első teljes előzetese

Egy kicsivel több mint egy héttel azután, hogy megkaptuk az első teasert a Monster Hunter filmadaptációjához, máris itt van a teljes előzetes. Noha úgy volt korábban, hogy már csak jövőre láthatjuk, idén decemberben mégis mozikba kerül az anyag.