Somerville PC, XBOXONE, XSX

Dino Patti, a Playdead egykori társalapítójának új játéka.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Somerville teszt

Az elsőjátékos Jumpship Studio nehezen tudná letegadni, hogy honnan merített ihletet a Somerville megalkotásához. Bár sok szempontból hasonlít a játék a Limbóra és az Inside-ra, sajnos ezúttal nem avatunk új klasszikust.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább dübörög a november, és természetesen ezen a héten sem maradunk játékok nélkül: lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ezúttal!

Az új Monkey Island és a Vampire Survivors a Game Pass novemberi kínálatában

A Microsoft ebben a hónapban is sokszínű játékpalettát kínál a Game Pass-előfizetőknek. Lehetőségünk lesz kipróbálni a The Walking Dead: A New Frontier, a Ghost Song és a Return to Monkey Island játékokat is.

Somerville - már nem kell sokat várni a Playdead-alapító új játékára

Az indie fejlesztések rajongói mindenképpen figyeljenek oda a Somerville-re, hiszen a Playdeadet alapító Dino Patti legújabb játékáról van szó - ráadásul a jövő hónapban meg is jelenik!

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

E3 2021: Futottak még az Xbox Showcase adásában

Hozott dögivel bejelentéseket az Xbox és a Bethesda közös műsora, a jelentős részükkel pedig külön cikkben már foglalkoztunk. Ebben a gyűjteményben megtalálhatjátok a többi kisebb hírt is.

Bemutatkozott a Playdead alapítójának új játéka

A Playdead (Limbo, Inside) társalapítója, Dino Patti tavaly hagyta ott csapatát, most pedig bemutatta új játékát, a Somerville-t. A cím egy sci-fi kaland lesz, melyben egy globális katasztrófa idején kell helytállnunk.