Az új Monkey Island és a Vampire Survivors a Game Pass novemberi kínálatában

Link másolása
A Microsoft ebben a hónapban is sokszínű játékpalettát kínál a Game Pass-előfizetőknek. Lehetőségünk lesz kipróbálni a The Walking Dead: A New Frontier, a Ghost Song és a Return to Monkey Island játékokat is.

A Game Pass-előfizetőknek ez a hónap sem fog unatkozással telni, hiszen nagy klasszikusok és kevésbé ismert újdonságok is várhatóak novemberben - legalábbis a hónap első felében biztosan. Íme, egy kis ízelítő!

A Telltale Games lépett legelőször, az általa fejlesztett játékok már el is érhetők a Game Pass játéklistáján. A The Walking Dead: A New Frontier és Michonne is ingyenesen letölthető PC-re, a The Legend of Tianding pedig felhőre és konzolra is.

Őket követi egy hangulatos 2D-s kalandjáték, a Ghost Song, ami november 3-án csatlakozik a Game Passhoz, majd pedig egy klasszikus új epizódja, a PS5-re és Xbox Series-konzolokra frissen bejelentett Return to Monkey Island és a Football Manager 2023 érkezik november 8-án.

Egy újabb gyöngyszem, a népszerű Vampire Survivors című videojáték november 10-én csatlakozik a Game Passhoz konzolra, PC-re pedig már most elérhető a szolgáltatáson keresztül.

Az Obsidian Entertainment művészi szerepjátéka, a Pentiment november 15-én indul a a szolgáltatáson keresztül, amelyhez aztán a hónap első felét lezárva csatlakozni fog a Somerville című sci-fi történet is.

Végül, mint mindig, az elkövetkező napokban egy maroknyi cím hagyja el a Game Passt. November 8-án a tavalyi Football Manager tűnik el, aztán november 15-én az Art of Rally, a Fae Tactics, a Next Space Rebels, a One Step from Eden és a Supraland int búcsút a játékok listájának.

2.
2.
Ganzer
Királyság, Pentiment, Monkey Island jöhet.
1.
1.
crytek
Gyenge eresztés...de nem is gond ez a hónap a ps5-é most
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...