The LEGO Ninjago Movie Video Game PC, PS4, SW, XBOXONE

Az ősszel bemutatkozott LEGO Ninjago-film is megkapta a maga játékváltozatát.
1712766600

Megvan a PlayStation Plus Extra és Classic áprilisi felhozatala

A már korábban is ismert két day-one megjelenés mellé még egy harmadik is befigyel, ráadásul a kínálatban bekerül pár relatíve friss megjelenés is, igaz, nagy húzóneveket nem kapunk a hónapban.
1621317600

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.
1589554800

Ingyenes a The LEGO Ninjago Movie Video Game

Remélhetőleg bírjátok még tárhellyel, mert most a The LEGO Ninjago Movie Video Game szerepében újabb ingyenjátékhoz férhettek hozzá. Az akcióból szerencsére ezúttal a konzolosok sem maradnak ki.
1567958400

Filmes és játékos LEGO-pakkokkal készül a Warner

Ha kedvelitek a LEGO-játékokat és filmeket, akkor van egy jó hírünk. A Warner Bros. a minap bejelentett néhány tematikus duplacsomagot, amik egybe gyúrják a batmanes, ninjagós és LEGO Movie-s tartalmakat.
1507554240

The LEGO Ninjago Movie Video Game teszt

Egy messzi-messzi országban, melyet a sötétség fenyeget, és a becsület véd, a jó és a rossz erői... rokonok. Városokat megrengető leszámolás folyik apa és fia között az új LEGO Ninjago-filmben, illetve játékban - és a gonosz áll nyerésre.
1505725200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
1501160434

Új traileren a The LEGO Ninjago Movie Video Game

Az ősszel érkező LEGO-játék, a LEGO Ninjago-filmhez készített adaptáció ismét megmutatta magát. Ezúttal a játékban szereplő hőseink mozdulatait és a többféleképpen fejleszthető fegyvereiket leshetjük meg.
1498802400

Játék készül a LEGO Ninjago-filmhez

Bemutatkozott az idei év negyedik LEGO-játéka, a Travellers's Tales a szeptemberben mozikba kerülő LEGO Ninjago-filmhez is készít egy adaptációt. Mutatunk hozzá egy trailert!