Q.U.B.E. 2 PC, PS4, XBOXONE

A Q.U.B.E. egy izgalmas rejtvényekkel teletömött sci-fi game - végre megérkezett a folytatás!

Megérkeztek az Epic legfrissebb ajándékai

Már tölthetőek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal a Layers of Fearrel melegíthetünk a halloweenre, és az agyunkat is megtornáztathatjuk a Q.U.B.E. második részével.

Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben is négy játékot tölthetnek le az Xbox Live-előfizetésük mellé az Xbox-hívők. Digitális népmese, ügyességi puzzle-játék, BioWare-fejlesztés és egy Xbox-klasszikus is helyet kapott a felhozatalban.

Q.U.B.E. 2 teszt

A Q.U.B.E. világában semmi sem az, aminek látszik. Amikor Dr. Amelia Cross magához tér, fogalma sincs róla, hogy hol ébredt. Végül kiderül, nem vagyunk egyedül, Dr. Emma Sutcliffe tanácsai pedig remek útravalók lesznek a kaland során.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!

Premier előtti utolsó előzetesen a Q.U.B.E. 2

Ugyan a Q.U.B.E. második felvonásának megjelenése még kicsit odébb van, de a fejlesztésért felelős Toxic Games úgy döntött, inkább már most bemutatják a játék utolsó kedvcsinálóját.

Jövő hónapban debütál a Q.U.B.E. 2

A Toxic Games egy frissen kiadott közleményben hivatalosan is megerősítette, hogy március közepén mutatkozik be a Q.U.B.E. folytatása, amiben egy Amelia nevű tudóst irányítunk majd.

Csodaszép fejtörők a Q.U.B.E. folytatásában

Vadonatúj játékmenet-kedvcsinálót kapott az idei esztendő első negyedévére időzített Q.U.B.E. 2. A trailer bemutatja az új hősnőt, Amelia Crosst és azt is előrevetíti, milyen fejtörők várnak majd ránk.

Q.U.B.E. 2 - agytornából most sem lesz hiány

Augusztus elején mutatkozott be az agytornában otthonosan mozgó Q.U.B.E. folytatása. Az akkor bemutatott rövid ízelítő után most már azt is megnézhetjük, mire is számíthatunk majd a folytatástól.

Jövőre érkezik a Qube 2

A Toxic Games sci-fi alapokra épített, rejtvényekkel tarkított játéka, a Qube 2 előreláthatólag valamikor 2018 elején kerül a boltokba, ellentétben az eddig remélt, nyári debütálással.