Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 28.
  • Akció
Link másolása
Decemberben is négy játékot tölthetnek le az Xbox Live-előfizetésük mellé az Xbox-hívők. Digitális népmese, ügyességi puzzle-játék, BioWare-fejlesztés és egy Xbox-klasszikus is helyet kapott a felhozatalban.

A játékcsomag ezúttal is két részre oszlik. A kizárólag Xbox One-on játszható címeket a Q.U.B.E. 2 vezeti majd fel, amit december 1-31. között tölthetnek le a játékosok, míg a Never Alone december 16-án válik elérhetővé, és január 15-ig a felhozatal része is marad. Korábban mindkét játékról megemlékeztünk, itt és itt olvashatjátok a véleményünket róluk.

A felhozatal másik fele a visszafelé kompatibilis anyagoké, ezek Xbox One-on és Xbox 360-on egyaránt játszhatók. A hónap első felében, vagyis december 1-15. között a Dragon Age II érkezik, míg december 16-31. között az első generációs Xboxon debütált Mercenaries: Playground of Destructiont húzhatjuk be. Jó játékot!

11.
11.
crytek
#9: Az használhatatlan mivel már volt ingyen próba gamepassom.
Ezt a boxhoz adottat csak egy új totál gamepass szűz accounttal lehet használni ahol volt már ingyen próba ott nem.. Szóval ez talonba jó lesz lehet regelek egy másik fiokot érte de az is lehet kirakom a kódot valami fórumra.


10.
10.
Dragon Age 2. Játéktörténeti jelentőségű mérföldkő.

Itt adott az elektronik arc egy évet az amúgy majd 6 évig fejlesztett Origins folytatásának elkészítésére. De ez már EA-s Bioware volt, jött is rögtön, hogy egy év alatt legyen kész, meg konzolra legyen, meg akció legyen, meg minden legyen. És kvázi minden is lett, csak játék nem. Az első videókat látván azon témáztunk, hogy basszus, még nincs textúra, csak valamiféle placeholder a falakon, meg hogy az ellenségek az orrod elé spawnolnak még le, tiszta vicc lehet egy játék fejlesztése.

Aztán kiderült, hogy az már a kész változat volt. De ha ez nem lenne elég durva, ez a szerencsétlen, nevetséges DA2, amivel a Bioware örökre elveszett, hatszor komolyabb, értelmesebb és egyszerűen klasszokkal jobb játék, mint az Inquisition lett. Nem is csodálom, hogy miután az EA berendelte az új Dragon Age-et, le is lépett az ember onnan és inkább a Kickstarteren gyűjtötte össze az Origins szellemi örököséül készített játékra a pénzt.
9.
9.
Codehook1337
#8: Szerintem kell a dobozban lennie xbox game pass 1 havi kodnak. De most az is egy font/euro/dollar igy most 2 honapot tudod kb ingyen hasznalni.
8.
8.
crytek
Na ma megjött az xbox one x-em... Még 200ft-os a gold így 200ft-ból van már 3 játékom a gépre: Dragon Age 2, Mercenaries és a Dantes inferno személyében. Csak ezek érdekelnek mert aktiv gold nélkül is bármikor játszhatóak.. 200ft-ért adjándék storeba vége lenne vagy 3000ft a 3 game
7.
7.
zozo76hun
annyira jo a felhozatal hogy legalabb nem okoz lelki torest hogy letoltsem oket. :)
6.
6.
#2: A QUBE 2 (meg az első is) nagyon jó kis logikai platformer, simán ott van a Portal mellett. És a második rész pontosan annyit fejlődött, annyival összetettebb az elsőnél, akárcsak a Portal 2.
4.
4.
adamsfamily
Annyira nem rossz felhozatal.A Mercenaries a maga idejében egy nagyon jó játék volt,ami nem hozzá méltó folytatást kapott.A Dragon age-ből mondjuk jobban örültem volna az Origins-nek.
2.
2.
godach
Szerintem egyáltalán nem rossz ez. A Mercenaries, amúgy is ritkaság ma már, a DAII meg akinek nem volt meg és érdekli, tuti örül neki. Én mondjuk biztos PC-re veszem meg, ha eljutok odáig a fordítás miatt de ettől még nem szontyolodtam el. Never Alona egy gyöngyszem, mondjuk az elsőt azt pont nem ismerem.
1.
1.
DarkLord
A másik oldalon sem számítok sokkal jobbra amúgy :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...