E3 2006: Tizennégy trailer lokálból!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 7.
  • Letöltés
Link másolása
Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind!

Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind! Kiemelném Ghost Recon-videónkat, mely kizárólag PC-s, ingém jeleneteket mutat be. Érdemes megtekinteni a Mobile Ops animációt is, mert egyszerűen fantasztikus az a hangulat, amit a filmecske sugároz. A Prey-videó a különleges dimenziókapukat és átjárókat, míg a Rush for Berlin múvi az orosz kampány sajátos eseményeit prezentálja. Kiemelendőnek tartom még a Test Drive Unlimited-filmet is - persze ez még nem minden! Ellenőrizzétek a teljes listát!
A nap videója
War Front: Turning Point
Exoskeleton trailer

Normális esetben - a sok másik nagy cím miatt - nem tettem volna meg a Digital Reality új stratégiájának trailerét "A nap videójává", ám a bemutatott német szuperfegyverek láttán erős késztetést éreztem arra, hogy szembeszegüljek eredeti tervemmel. A videóban egy-két percen keresztül csodálhatjuk a MechWarriorba vagy a Mobile Opsba illő lépegető robotokat - a látvány mellé olyan hangulat párosul, hogy garantáltan mégegyszer megnézzük a videót az egyszeri megtekintés után. Letöltés alant.

6.
6.
Mast3rmind
BFME 2 Xboxos változatához fűzném... ezzel hogy a túróba lehet normálisan egy gamepaddal tolni :P egérrel is nehéz...
5.
5.
Mast3rmind
Hát ez a Prey überalles... magyarul überfasza... lesz...
4.
4.
Mast3rmind
Mi PC-ések miért nem kapunk egy jó kis BF szerű robotos játékot :( mint a Lost Planet és ez a Mobil Ops :''''(
3.
3.
Mast3rmind
A rouge Trooper nevében kikérem magamnak! Azt a játékot én két hete kipörgettem és igenis jó gém ;)
2.
2.
Halfer
Ghost Recon videó tetszett. SiN szintúgy.
1.
1.
Daks
ez az arthur nagyon jo, nem kell ide szuper graf meg specko effektek, eleg ha osszemegy a fiu, szunyogon lovagol, maris kesz a fantasztikus jatek! :DA Ghost recont is megneztem az is kircsi, eddig boxon jatszottam vele, ott nem jott be annyiraa mobile ops allat, a prey megijesztett :D, a rogue trooper eleg gaz, az ugo volt turheto, a war front meg elmegy :)na ennyi lett volna :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...